Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Descoperă principalele atracții turistice din Marrakech într-un tur privat cu un ghid localnic

Descoperă principalele atracții turistice din Marrakech într-un tur privat cu un ghid localnic

41 Reviews

Marrakech / Maroc

Durată: 8 ore

Furnizor:

Viator

De la 85

Scurtă descriere:

Descoperă misterele încântătoare ale souk-urilor și atracțiilor din Marrakech într-un tur privat de 5 ore al vibrantei capitale a Marocului. Împreună cu un ghid cunoscător, descoperă magnificele obiective maure ca Medersa ben Youssef, și admiră decorul opulent al palatului Bahia. Bucură-te de un delicios prânz marocan; explorează pitorescul Cartier Evreiesc al orașului; absoarbe atmosfera efervescentă a pieței Djemaa El-Fnaa, inclusă în patrimoniul UNESCO, plină de îmblânzitori de șerpi și de standuri cu mâncare.

Repere:

  • Tur privat de cinci ore al atracțiilor turistice din Marrakech condus de un ghid profesionist;
  • Vezi obiective incluse în patrimoniul UNESCO, printre care piața Djemaa El-Fnaa, și vezi camerele opulente ale palatului Bahia;
  • Admiră structuri maure proeminente, cum este Medersa ben Youssef;
  • Explorează străzile locale într-un tur la pas prin oraș;
  • Bucură-te de un prânz marocan tradițional într-un decor ambiental.

La ce să te aștepți:

Turul în Marrakech este condus de un localnic, ghid vorbitor de limba engleză, cu care te întâlnești la nouă dimineața la hotelul sau riadul unde ești cazat, de unde începi explorarea orașului.

Prima oprire este Medersa ben Youssef, un exemplu magnific de arhitectură maură și cea mai mare școală din Maroc în care se studiază Coranul. Continuând prin labirintul din medina, ajungi la palatul Bahia – cu frumoasele sale tavane, terase și cu mormintele saadiene – faimos pentru decorul său frumos și complex.

Apoi mergi să descoperi districtul Kasbah, inclusiv populara sa piața de artizani în tinichea. După aceea, te bucuri de un prânz la un restaurant din medina. Apoi turul continuă cu o plimbare prin Cartierul Evreiesc și la moscheea Koutoubia și se încheie la probabil cea mai faimoasă zonă din Marrakech – piața Djemaa El-Fnaa – inclusă în patrimoniul UNESCO și una dintre cele mai celebre piețe din lume. În timp ce treci pe la vânzătorii ambulanți împreună cu ghidul tău, descoperi povestitori, îmblânzitori de șerpi, muzicieni, dansatori și multe altele. După-amiaza, piața se umple de standuri de mâncare ce oferă o varietate de preparate culinare și dulciuri marocane. O tradiție în Djemaa El-Fnaa este servirea ceaiului la apus, la unele dintre terasele din apropiere, pe care îți recomandăm să nu o ratezi.

Vezi și alte experiențe din Marrakech

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.