Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Antrenați-vă să fiți gladiatori în Roma, alături de întreaga familie

Antrenați-vă să fiți gladiatori în Roma, alături de întreaga familie

26 Reviews

Roma / Italia

Durată: 2 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 85

Scurtă descriere:

Antrenați-vă să deveniți gladiatori la o școală romană. Potrivită atât pentru adulți, cât și pentru copii, această lecție distractivă de două ore vă învață cum să vă luptați ca gladiatorii din Roma antică în timp ce aflați lucruri despre viața în Roma imperială, despre armele romanilor și multe altele.

Repere:

  • Antrenați-vă să luptați ca gladiatorii, pe Via Appia Antica din Roma;
  • Aflați care sunt abilitățile necesare pentru luptele cu săbii;
  • Auziți povești despre viața gladiatorilor din Roma antică.

La ce să te aștepți:

Antrenați-vă să luptați ca gladiatorii într-o școală romană. Mergeți înapoi la școală, dar una foarte diferită. Faceți acest curs de două ore la o școală de gladiatori pe vechea Via Appia din Roma, și învățați să fiți niște luptători romani adevărați.

 

Potrivită atât pentru copii, cât și pentru adulți, experiența vă provoacă să trăiți, timp de două ore, ca un gladiator, purtând tunica specifică și deprinzând, în siguranță, lupta cu săbiile.

 

După o introducere în istoria romană, învățați tehnicile de bază pentru lupta cu săbii a gladiatorilor. Fiecare sesiune include și o descriere a vieții de gladiator și multe sfaturi și tehnici pentru a mânui armele romane.

Bucurați-vă de o experiență unică!

 

Vezi și alte experiențe din Roma

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.