Acasa Experiențe de călătorie Adrenalină și aventură Testează-ți limitele într-o experiență de alpinism pe doi munți din Rio de Janeiro

Testează-ți limitele într-o experiență de alpinism pe doi munți din Rio de Janeiro

Rio de Janeiro / Brazilia

Durată: 5 ore

Furnizor:

Rio Adventures

De la 349

Scurtă descriere:

Forță, tehnică și curaj. Acestea sunt cerințele minime pentru cei care își doresc să ajungă în vârf. În zilele noastre, alpinismul a devenit un sport foarte popular și Rio este cu siguranță unul dintre cele mai bune locuri de pe pământ pentru acest gen de activități. Și premiul cel mare care îi așteaptă pe cei care cuceresc munții este vederea panoramică a orașului. Bucură-te de multele opțiuni de a face alpinism, disponibile pentru cățărători de toate nivelurile. Instructorii care te însoțesc au mulți ani de experiență, iar cuvântul cheie pentru succes este siguranța.

Repere:

  • Experiență de alpinism senzațională în Rio de Janeiro;
  • Bucură-te de o aventură de neuitat, făcând cățărări pe doi dintre cei mai populari munți din Rio;
  • Transportul, echipamentul și serviciile de ghidare sunt incluse;
  • Nivel de dificultate: de la ușor la moderat, în funcție de nivelul traseului.

La ce să te aștepți:

Turul de alpinism din Rio te poartă la unele dintre cele mai populare locuri de cățărare din Brazilia, anume la Morro da Urca (dealul Urca) și la muntele Pão de Açucar (Sugar Loaf, în traducere „pâine din zahăr“). Ambii munți sunt chiar în oraș și foarte accesibili cu mașina.

Morro da Urca

Morro da Urca este prima oprire, înainte de a ajunge la Pão de Açucar cu telecabina. Are la o altitudine de 220 de metri, oferind multe trasee de niveluri diferite, care variază între nivelurile de dificultate 5,4 și 5,8, conform clasificării din Statele Unite ale Americii. Începătorii sunt bineveniți.

Pão de Açucar

Muntele Pão de Açucar are o altitudine de 396 de metri și este unul dintre cele mai frumoase locuri din Rio. Există multe trasee dintre care să alegi, ce variază între 5,4 și 5,1 în ceea ce privește nivelurile de dificultate (S.U.A.). Traseele de pe acest munte sunt recomandate pentru alpiniștii cu ceva experiență.

Vezi și alte experiențe din Rio de Janeiro

Adrenalină și aventură

Când te afli într-un travel mood de aventură, alege acele experiențe care îți fac inima să bată mai tare, care te provoacă să trăiești la maximum. Unele destinații sunt perfect înzestrate pentru astfel de activități – și chiar sunt populare pentru multitudinea de experiențe pline de adrenalină la care te invită. Dar, în aproape orice loc ai fi, poți să găsești activități care sunt perfect conectate la specificul zonei, dar în același timp îți oferă și o doză serioasă de aventură fără de care nu îți poți imagina vacanța. Avem câteva sugestii numai bune pentru tine, alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine personalității și preferințelor tale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.