Acasa Experiențe de călătorie Adrenalină și aventură Ia o lecție de surfing și amestecă-te cu localnicii pasionați în Rio, orașul cu cele mai frumoase plaje din lume

Ia o lecție de surfing și amestecă-te cu localnicii pasionați în Rio, orașul cu cele mai frumoase plaje din lume

Rio de Janeiro / Brazilia

Durată: 1 ore

Furnizor:

Rio Adventures

De la 199

Scurtă descriere:

Învață să faci surfing în Rio de Janeiro. De multe secole, surfingul a fost o parte importantă din cultura antică polineziană și a fost observat pentru prima dată de către europeni în Tahiti, în anul 1767. Nativii pluteau pe valuri pe alaia, paipo și pe alte plăci sau ambarcațiuni, și făceau asta stând pe burtă, în genunchi sau în picioare. În zilele noastre, definiția surfingului se referă de obicei la persoana care alunecă pe un val stând pe un surf, dar se referă, de asemenea, și la cei care alunecă pe valuri fără o placă (bodysurfers), la cei care folosesc un windsurf (windsurfers), la cei care folosesc un kite surfboard (kitesurfers) sau la cei care fac surfing stând întinși pe o placă (bodyboarders).

Repere:

  • Participă la o lecție de surfing în Rio de Janeiro;
  • Lecția de surfing durează aproximativ o oră și se adresează începătorilor;
  • Echipamentul și serviciile de ghidare sunt incluse;
  • Nivel de dificultate: ușor.
  • Transportul poate fi organizat separat.

La ce să te aștepți:

Lecțiile de surfing în Rio au loc de obicei pe plaja Barra, într-un loc numit Quebra Mar. Poți aluneca pe valori în interiorul sau în afara canalului, în funcție de mărimea lor. Este cel mai bun loc din Rio pentru începători. Participi la o lecție privată de surfing, iar dacă ești un surfer experimentat, poți fi condus într-o „excursie“ de surfing, în interiorul sau în afara orașului, în funcție de condițiile de pe mare. Ai parte de instructori experimentați și de echipament de înaltă calitate. Nu rata ocazia de a face surfing pe plaje superbe cu nisip alb și ape cristaline!

Vezi și alte experiențe din Rio de Janeiro

Adrenalină și aventură

Când te afli într-un travel mood de aventură, alege acele experiențe care îți fac inima să bată mai tare, care te provoacă să trăiești la maximum. Unele destinații sunt perfect înzestrate pentru astfel de activități – și chiar sunt populare pentru multitudinea de experiențe pline de adrenalină la care te invită. Dar, în aproape orice loc ai fi, poți să găsești activități care sunt perfect conectate la specificul zonei, dar în același timp îți oferă și o doză serioasă de aventură fără de care nu îți poți imagina vacanța. Avem câteva sugestii numai bune pentru tine, alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine personalității și preferințelor tale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.