Acasa Experiențe de călătorie Adrenalină și aventură Ai parte de o aventură extraordinară într-un tur canopy în pădurea tropicală Tijuca, chiar în Rio de Janeiro

Ai parte de o aventură extraordinară într-un tur canopy în pădurea tropicală Tijuca, chiar în Rio de Janeiro

Rio de Janeiro / Brazilia

Durată: 6 ore

Furnizor:

Rio Adventures

De la 179

Scurtă descriere:

Bucură-te de un canopy tour (tur în bolta copacilor) în Rio de Janeiro, chiar în interiorul pădurii Tijuca. Circuitul de cabluri suspendate din oțel este considerat un traseu de aventură la înălțime, cu priveliști de 360 de grade ale dealurilor, pădurii, plajelor și zonelor rezidențiale. Acesta are 30 de obstacole și peste un kilometru de cabluri, cu trei tiroliene, o varietate de balansoare de trecere (bușteni, pendul, Tarzan, tuneluri), toate împărțite în două niveluri de dificultate. Obstacolele variază între 5 și 35 de metri lungime și sunt suspendate la înălțimi ce variază între 10 și 30 de metri. Ceva putere în brațe, combinată cu un bun echilibru, sunt elementele cheie pentru a completa întregul traseu fără să consumi energie suplimentară. Spre deosebire de multe alte trasee în bolta copacilor, acest canopy tour oferă o combinație de amuzamnet și de provocare pe măsură ce treci de toate obstacolele. În timp ce aluneci pe tiroliene, de exemplu, ești agățat de o bară, în loc să stai confortabil într-un ham.

Repere:

  • Canopy tour în pădurea Tijuca din Rio de Janeiro;
  • Trăiește o aventură de neuitat, alunecând pe tiroliene în bolta copacilor;
  • Treci de două trasee ce asigură o experiență fantastică;
  • Echipamentul și serviciile de ghidare, incluse;
  • Nivel de dificultate: de la ușor la moderat.

La ce să te aștepți:

Turul în bolta copacilor din Rio oferă două trasee care, împreună, pot dura până la două ore, în funcție de viteza fiecăruia și de dimensiunea grupului. Ai parte de o experiență fantastică, gândită pentru a-ți testa forța, agilitatea, echilibrul, rezistența și teama de înălțime. Este un traseu interesant din punct de vedere intelectual și provocator din punct de vedere fizic, creat într-un mediu superb.

Este destul de normal să te alegi cu câteva zgârieturi de la lupta cu gravitația și de la frecarea de cablurile de oțel, așa că acest traseu nu este pentru cei fragili! Și, din moment ce te afli juglă, poți întâlni animale sălbatice în vârfurile copacilor, cum ar fi maimuțe și tucani, de exemplu. Vino să aluneci pe tiroliene în Rio!

Vezi și alte experiențe din Rio de Janeiro

Adrenalină și aventură

Când te afli într-un travel mood de aventură, alege acele experiențe care îți fac inima să bată mai tare, care te provoacă să trăiești la maximum. Unele destinații sunt perfect înzestrate pentru astfel de activități – și chiar sunt populare pentru multitudinea de experiențe pline de adrenalină la care te invită. Dar, în aproape orice loc ai fi, poți să găsești activități care sunt perfect conectate la specificul zonei, dar în același timp îți oferă și o doză serioasă de aventură fără de care nu îți poți imagina vacanța. Avem câteva sugestii numai bune pentru tine, alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine personalității și preferințelor tale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.