Acasa Experiențe de călătorie Viața de noapte Prepară Caipirinha, învață samba & simte muzica într-o noapte de petrecere în Rio de Janeiro

Prepară Caipirinha, învață samba & simte muzica într-o noapte de petrecere în Rio de Janeiro

3 Reviews

Rio de Janeiro / Brazilia

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 60

Scurtă descriere:

Aceasta este o experiență braziliană clasică! Ghidul tău local te învață cum să prepari cocktail-ul național, Caipirinha, te introduce în muzica tradițională din Rio și te învață câțiva pași de bază de samba. Apoi te îndrepți spre centru, pe străzile lăturalnice pietruite, pentru o petrecere locală de samba!

Repere:

  • Învață să faci un cocktail clasic brazilian;
  • Degustă mâncare stradală locală;
  • Vizitează un cartier tipic din centrul orașului Rio;
  • Experimentează ceea ce definește orașul – samba.

La ce să te aștepți:

Ghidul conduce de ani vizitatorii pentru a simți sufletul Braziliei! Împreună cu el, experimentezi ceea ce definește Rio – samba.

Începi cu o demonstrație a modului în care se face cocktail-ul brazilian Caipirinha. Apoi ești introdus în muzica braziliană și învățat câțiva pași de bază de samba, pentru a fi gata de petrecere.

După aceea, te îndrepți spre centru, unde asculți muzică samba live, te amesteci printre localnici, mănânci mâncare stradală pe verandele vechilor case portugheze și simți pasiunea muzicii care definește această cultură.

Evenimentul are loc într-un cartier colonial incredibil, cu un farmec și cu o istorie bogată. Stai împreună cu ghidul, astfel că poți să te relaxezi și să simți energia Braziliei.

 

Vezi și alte experiențe din Rio de Janeiro

Viața de noapte

Turiștii obișnuiți au tendința de a-și epuiza resursele de energie în activitățile de zi, atunci când merg în vacanță, încercând să vadă totul și să afle totul despre destinația în care se află. Dar dacă te numeri printre cei care vor să experimenteze dincolo de clasicele activități cotidiene și care găsesc entuziasm în ideea unei petreceri de noapte care ține până în zori (mai ales dacă te afli într-un travel mood activ sau într-un travel mood de evadare), alege acele experiențe care îți arată viața de noapte a orașului. Noaptea, ai parte de un cu totul alt loc, cu o atmosferă diferită, chiar cu oameni diferiți. Petrece și nu uita că aceasta este o modalitate excelentă de a evada din cotidian.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.