Acasa Experiențe de călătorie Viața de noapte Cabaret Lido, Paris - petrece o seară rasfățându-te la un show de cabaret in Paris

Cabaret Lido, Paris - petrece o seară rasfățându-te la un show de cabaret in Paris

425 Reviews

Paris / Franta / Europa

Furnizor:

Viator

De la 85

Scurtă descriere:

Petrece o seară memorabilă la Cabaret Lido, Paris și bucură-te de o cină bogată, cu trei feluri de mâncare, și de noul spectacol „Paris Merveilles“. Mergi la clubul de pe Champs-Elysées și pregătește-te pentru meniul format din specialități franțuzești în timp ce privești cum dansatoarele faimoasei trupe Bluebell Girls intră pe scenă. Urmărește una dintre cele mai noi producții de cabaret din oraș, un spectacol uluitor de muzică și lumini, și fă un upgrade experienței, pentru a lua cina într-un spațiu privat, cu servicii personalizate. Reține că la Cabaret Lido, Paris intrarea este liberă pentru copiii sub 11 ani, cu excepția sărbătorilor.

Repere:

  • Un show spectaculos de cabaret in Paris, la Cabaret Lido de pe Champs-Elysées;
  • Urmărește un spectacol, alături de o șampanie, sau unul în care, alături de șampanie, servești și cina;
  • Alege între prima și a doua reprezentație a serii, alături de o șampanie;
  • Bucură-te de una dintre cele trei variante de cină cu trei feluri gourmet, precum și de show;
  • Alege opțiunea VIP, în care servești cina și șampania într-un spațiu privat al clubului, după spectacol;

La ce să te aștepți:

Spectacolul „Paris Merveilles“ de la faimosul club de cabaret Lido, Paris a debutat în luna aprilie 2015 ca unul dintre cele mai impresionante noi show-uri de cabaret, într-un oraș recunoscut pentru acest gen de reprezentații. Bucură-te de spectacolul care nu încetează să fascineze publicul și îmbogățește-ți seara cu o cină delicioasă, cu trei feluri de mâncare.

Cabaet Lido, Paris își distrează și răsfață audiența încă de la deschiderea sa din anul 1946, de pe marele Champs-Elysées. Regizorul Franco Dragone, a cărui muncă a fost văzută în toată lumea cu Cirque du Soleil, și-a adus viziunea unică la cabaretul parizian. Folosind Parisul ca sursă de inspirație, Dragone a creat un spectacol în care fantezia și ficțiunea se contopesc într-un mod uluitor. Publicul este răpit din realitate prin intermediul costumelor ornamentale, decorurilor frumoase și al muzicii înălțătoare.

Alege fie spectacolul de la 9 seara, fie pe cel de la 11 seara, și bucură-te de o jumătate de sticlă de șampanie în timp ce urmărești reprezentația. Pentru o experiență și mai cuprinzătoare, alege să iei o cină cu trei feluri gourmet, și șampanie, înainte de începerea spectacolului. Savurează preparatele gătite de talentata echipă de 35 de bucătari a clubului.

Alege una dintre următoarele variante:

Show Lido și o jumătate de sticlă de șampanie

Fă-te comod pe scaun și savurează un pahar de șampanie franțuzească în timp ce urmărești uimitorul spectacol de cabaret din Paris, de o oră și jumătate, plin de efecte speciale. O experiență pe care nu o vei uita niciodată! 

Un meniu cu trei feluri de mâncare și o jumătate de sticlă de șampanie, urmate de show-ul Lido

Ajungi la timp la Lido de Paris pentru a cina cu stil și a te bucura de meniul ce include trei feluri de specialități franțuzești, pregătite de chef Philippe Lacroix și de minunata echipă din bucătaria clubului. Chef-ul a creat un meniu care onorează tradițiile culinare franțuzești, pe care le aduce cu fermitate în prezent. Alege unul dintre cele trei meniuri pentru cină, care variază de la standard la deluxe. După ce te bucuri de masă și de șampanie, ai ocazia să dansezi până când luminile încep să se estompeze, cu o jumătate de oră înainte de spectacolul de la nouă seara.

Seară VIP

Bucură-te de cina gourmet și de meniul special cu trei feluri de mâncare într-un spațiu privat, după spectacol, într-o experiență ce include servicii personalizate și o jumătate de sticlă de șampanie.

Atenție: Spectacolul conține nuditate parțială și poate să nu fie potrivit pentru toate categoriile de public. Intrarea la Lido de Paris este liberă pentru copiii sub 11 ani, cu excepția nopților speciale, cum ar fi Crăciunul sau Anul Nou.

Vezi și alte experiențe din Paris

Viața de noapte

Turiștii obișnuiți au tendința de a-și epuiza resursele de energie în activitățile de zi, atunci când merg în vacanță, încercând să vadă totul și să afle totul despre destinația în care se află. Dar dacă te numeri printre cei care vor să experimenteze dincolo de clasicele activități cotidiene și care găsesc entuziasm în ideea unei petreceri de noapte care ține până în zori (mai ales dacă te afli într-un travel mood activ sau într-un travel mood de evadare), alege acele experiențe care îți arată viața de noapte a orașului. Noaptea, ai parte de un cu totul alt loc, cu o atmosferă diferită, chiar cu oameni diferiți. Petrece și nu uita că aceasta este o modalitate excelentă de a evada din cotidian.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.