Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Mergeți la un workshop în care învățați să faceți pizza, într-un autentic restaurant italian

Mergeți la un workshop în care învățați să faceți pizza, într-un autentic restaurant italian

6 Reviews

Roma / Italia

Durată:

Furnizor:

Viator

De la 66

Scurtă descriere:

Implicați-i pe cei mici în această experiență de două ore de făcut pizza, alături de un grup mic, în Roma. Aflați secretele preparării unei pizza autentic italiană, de la un chef. Treceți la treabă și experimentați fiecare pas al procesului, de la prepararea aluatului la plasarea pizzei într-un cuptor de piatră, în acest atelier pentru copii și adulți. Mâncați delicioasele voastre creații la încheierea cursului.

Repere:

  • Un workshop de două ore în Roma, dedicat întregii familii;
  • Treceți la treabă sub supravegherea unui chef profesionist;
  • Aflați cum se prepară aluatul pentru o crustă perfectă;
  • Mâncați pizza pe care ați creat-o la finalul cursului.

La ce să te aștepți:

Ajungeți la o pizzerie locală cu un cuptor autentic de piatră, lângă Piazza Navona, în centrul Romei. Chef-ul și echipa lui vă întâmpină și vă introduc în arta preparării pizzei. Alegeți dintre două perioade diferite ale zilei pentru a participa la workshop.

Aflați secretele preparării, din doar trei ingrediente, a unuia dintre cele mai iubite feluri de mâncare. Alegeți apoi celelalte lucruri pe care vreți să le puneți pe pizza și deveniți voi înșivă chef-i, învățând procesul pas cu pas de la un pizzar profesionist. Acest workshop este amuzant pentru întreaga familie.

La final, savurați pizza pe care ați făcut-o cu propriile mâini. 

Vezi și alte experiențe din Roma

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.