Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Vizitați Roma seara, cu familia, într-un tur lejer, cu pizza și înghețată

Vizitați Roma seara, cu familia, într-un tur lejer, cu pizza și înghețată

19 Reviews

Roma / Italia

Durată: 2 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 43

Scurtă descriere:

Experimentați Roma după lăsarea serii, într-un tur de două ore și jumătate adecvat pentru familii. Urmați-vă ghidul experimentat cu copiii către locuri precum Columna lui Marcus Aurelius, Piazza Navona, Panteonul și Fontana di Trevi. Copiii vor fi încântați de activități distractive, precum concursurile de fotografie, de cultură generală și vânători de comori. Băuturile, pizza și înghețatele sunt incluse.

Repere:

  • Mergeți într-un tur de două ore și jumătate, adecvat familiilor, în Roma, la căderea întunericului;
  • Concursuri, vânători de comori și alte jocuri îi țin pe cei mici amuzați și atenți;
  • Vizitați Roma seara, când este mai puțin aglomerată;
  • Vedeți obiective luminate seara;
  • Pizza, băuturile și înghețata într-unele dintre cele mai bune locuri din Roma sunt incluse;
  • Turul este gratuit pentru copiii cu vârsta sub 4 ani.

La ce să te aștepți:

Adunați copiii lângă voi și ajungeți în Piazza Campo dei Fiori seara devreme. Aici vă întâlniți ghidul care știe cum să se poarte cu cei mici, pentru un tur de două ore și jumătate către cele mai importante monumente ale Romei, seara, când traficul s-a liniștit și mulți călători se întorc către hotelurile lor.

Vizitați cele mai faimoase atracții din centru, precum Piazza Venezia, Fontana di Trevi, Panteonul, Piazza Navona și altele. Pe măsură ce mergeți, cei mici sunt angajați în concursuri tematice, de fotografie sau întrebări de cultură generală, și în mici vânători de comori, care îi ajută să afle într-un mod distractiv istoria Romei.

Toate monumentele au o altă alură atunci când sunt luminate față de cum arată în lumina soarelui, așa că vă bucurați împreună de o privire alternativă asupra orașului. Încheiați seara cu băuturi, pizza și înghețată în unele dintre cele mai bune localuri din Roma.

Vezi și alte experiențe din Roma

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.