Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie cu localnici Descoperă arta stradală și galeriile de artă alternative din Roma, într-un tur privat cu un localnic

Descoperă arta stradală și galeriile de artă alternative din Roma, într-un tur privat cu un localnic

39 Reviews

Roma / Italia

Durată: 3 ore

Furnizor:

With Locals

De la 10

Scurtă descriere:

Mergi pe străzi mai puțin umblate cu gazda ta, pentru a-ți face idee despre Roma autentică. Descoperă unde se află principalele zone cu graffiti și vizitează galerii underground în orașul celor șapte coline. Ghidul local te poartă într-un tur privat care îți arată Roma dincolo de Colosseum și de Fontana di Trevi.

Repere:

  • Descoperă mai multe despre arta stradală romană;
  • Vizitează galerii de artă cool și hip;
  • Mergi pe străzi mai puțin umblate, cu ghidul tău privat;
  • Scapă de tururile turistice clasice și petrece timp ca un localnic;
  • Primește recomandări personale pentru timpul tău petrecut în Roma.

La ce să te aștepți:

Mergi pe străzile mai puțin umblate ale frumoasei Rome! Alătură-te unui localnic într-un tur complet privat, gândit exclusiv pentru tine și pentru tovarășii tăi de călătorie!

 

Descoperă cele mai importante zone cu graffiti din Roma, explorează străzile culturii underground și vizitează câteva galerii de artă altenative. Vezi o parte a Romei de care nu ai putea să te bucuri altfel. Ajungi la Via di Tor Marancia, ce se află între zonele Garbatella și Eur, un loc excelent în care să fii, total neturistic.

 

Sunt atât de multe de văzut în Roma dincolo de Colosseum și de Fontana di Trevi; alătură-te ghidului local și descoperă!

 

Dacă sunt locuri pe care ți-ar plăcea să le vizitezi, trebuie doar să-i spui, fiindcă ghidul tău îți poate personaliza turul, ca să fie exact așa cum ți-ar plăcea să fie!

Vezi și alte experiențe din Roma

Experiențe de călătorie cu localnici

Cunoscătorii și pasionații de călătorii știu deja ce avantaje aduce oricărui sejur interacțiunea nestingherită cu localnicii. Iar dacă te alături acestora pentru activități și experiențe de vacanță, când te afli într-un travel mood de evadare sau de explorare, ai ocazia să te conectezi direct la stilul lor de viață.

Cunoaște localnicii, află-le obiceiurile și tradițiile, ascultă-le poveștile și observă-le comportamentul – nimic nu îți îmbogățește mai tare vacanța decât diferența culturală pe care o înțelegi și o respecți, odată ce știi care sunt asemănările și deosebirile dintre felul tău și al lor de a vedea lumea. Doar așa te întorci mai câștigat dintr-o călătorie.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.