Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Fantome, mistere și legende într-un tur pe jos, seara, în Roma

Fantome, mistere și legende într-un tur pe jos, seara, în Roma

687 Reviews

Roma / Italia

Durată: 1 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 25

Scurtă descriere:

Pentru un alt fel de experiență de vizitare, mergi într-un tur în Roma după lăsarea întunericului, ca să admiri obiectivele și monumentele sale iluminate, în timp ce asculți povești despre fantome, mituri și legende. Explorează aleile întortocheate și piețele din centrul istoric al orașului cu un ghid, care-ți oferă informații despre misterele istorice și supranaturale care bântuie Cetatea eternă de secole. Vezi atracții cum ar fi Campo de’ Fiori, Castelul Sant’Angelo și Palazzo Farnese într-o cu totul altă lumină.

Repere:

  • Tur la pas de o oră si jumătate în Roma, despre fantome și mistere;
  • Explorează capitala antică a Italiei acoperită de întuneric;
  • Descoperă atracții de top, cum ar fi Castelul Sant’Angelo, Palazzo Farnese și podul Ponte Sisto iluminate în noapte;
  • Hoinărește pe aleile întortocheate cu un ghid expert și află povești terifiante despre mituri și legende;
  • Află despre închisoarea Corte Savella, unde nobila renascentistă Beatrice Cenci a fost condamnată la moarte în mod nedrept, în secolul al XVI-lea;
  • Bucură-te de o vedere nocturnă alternativă a atracțiilor majore ale Romei în acest tur distractiv, de seară.

La ce să te aștepți:

Turul tău de seară începe de la Bazilica Sant'Andrea della Valle, unde îți întâlnești ghidul în umbrele fațadei bisericii baroce. Apoi începe-ți explorarea a mii de ani de istorie fantomatică a Romei.

 

Mergi pe Corso Vittorio spre Campo de’ Fiori, o piață antică care este o parte plină de viață a orașului încă din secoul al XIII-lea. În timp ce te bucuri de atmosfera liniștită a pieței după lăsarea întunericului, află despre activitatea supranaturală ce are loc aici de secole. Apoi traversează Piazza Farnese, trecând de Palazzo Farnese, în drumul tău spre Ponte Sisto, un pod din secolul al XV-lea. Treci peste Tibru, îndreptându-te spre Biserica Santa Maria dell’Orazione e Morte, și oprește-te la locul închisorii antice Corte Savella, unde Beatrice Cenci, o femeie nobilă din perioada Renașterii târzii, a fost condamnată la moarte pentru uciderea tatălui ei. A fost corect? Află despre povestea și despre fantoma ei, care încă mai cere să se facă dreptate.

 

Continuă de-a lungul străzilor Via dei Banchi Vecchi și Via del Banco di Santo Spirito spre Castelul Sant’Angelo, comisionat de împăratul roman Hadrian în anul 123 e.n. ca mausoleu. Structura impozantă a avut multe vieți, de la fortăreață la reședință papală și până la închisoare și, ca atare, este învăluită în mistere și legende.

 

Turul tău se încheie aici, unde te afli într-un loc central, pentru a-ți continua noaptea în Roma pe cont propriu.

Vezi și alte experiențe din Roma

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.