Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Descoperă aromele și mirosurile apetisante ale Romei într-un tur culinar în cartierul Prati

Descoperă aromele și mirosurile apetisante ale Romei într-un tur culinar în cartierul Prati

134 Reviews

Roma / Italia

Durată: 3 ore

Furnizor:

With Locals

De la 30

Scurtă descriere:

Experimentează mirosurile îmbietoare și aromele Romei în acest tur unic în cartierul Prati. Te așteaptă clădiri elegante, un farmec modern și mirosuri unice!

Repere:

  • Experimentează Roma prin aromele sale rafinate;
  • Bucură-te de atmosferă într-un tur la pas;
  • Află povești unice de la un localnic;
  • Savurează o înghețată delicioasă la o gelaterie tradițională;
  • Explorează cartierul istoric Prati;
  • Vizitează o piață autentică din Roma.

La ce să te aștepți:

În Roma există un proverb: Dacă papa avea o grădină, era cartierul Prati! Încearcă să-ți imaginezi o plimbare în acest district rezidențial fantastic în timp ce experimentezi mirosurile și aromele Romei.

 

Acest tur te face să descoperi cultura adevărată romană în timp ce te bucuri de toate aromele locale uimitoare. Lasă-ți simțurile să te ghideze în această experiență senzorială magică.

 

Te întâlnești cu ghidul tău local dimineața și mergi direct să simți aroma puternică a unei cafele autentic italiene în una dintre cele mai vechi cafenele din oraș. Află mai multe de la ghidul tău despre viața de zi cu zi a romanilor și despre fascinanta cultură italiană.

 

Apoi te îndrepți spre cea mai bună piață din Roma, numită Trionfale, unde te așteaptă o explozie de culori, contraste și parfumuri. Bucură-te de o „porchetta“ adevărată, savuroasa carne de porc prăjită a gastronomiei italiene. Fructele de sezon gustoase sunt de asemenea incluse, împreună cu o experiență senzorială de neuitat.

 

De aici, hoinărește pe frumoasele străzi din Roma, departe de mulțimile de turiști. Oprește-te să vizitezi cea mai veche brutărie, în care pâinea și pizza sunt sfinte. Ai ocazia să simți parfumurile emanate de cuptorul aprins și să guști niște pizza.

 

Ce mod poate fi mai bun pentru a-ți lua la revedere? O înghețată! Mergi să încerci cea mai veche rețetă de înghețată artizanală din Prati, în timp ce primești recomandări de la ghidul tău pentru zilele următoare.

 

Alătură-te acestui tur și bucură-te de un traseu plăcut, plin de arome îmbietoare. Pe drum, ascultă poveștile spuse de ghidul tău despre Roma cea magică. Lasă-ți nasul să te conducă, dar fii doar urechi și ține-ți ochii larg deschiși pentru a trăi din plin frumusețea Romei.

Vezi și alte experiențe din Roma

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.