Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Distrează-te la maximum în timp ce vizitezi Roma într-un tur cu un Segway

Distrează-te la maximum în timp ce vizitezi Roma într-un tur cu un Segway

1233 Reviews

Roma / Italia

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

De la 67

Scurtă descriere:

Explorează obiectivele Romei antice într-un tur cu un Segway, împreună cu un ghid experimentat. Pe Segway-ul tău electric, călătorești spre atracții majore, ca Forumul Roman, Colosseum-ul și Circus Maximus. Află despre ruinele vechi de peste două mii de ani ale Cetății eterne în timp ce aluneci pe străzi și oprește-te la Bocca della Verità (Gura Adevărului), legendarul „detector de minciuni“ al Romei. Limitat la doar opt persoane, acest tur oferă o experiență în grup mic.

Repere:

  • Tur de trei ore, cu un Segway, în Roma, alături de un ghid local;
  • Vezi obiectivele Romei Antice, ca Forumul Roman și Circus Maximus;
  • Oprește-te să faci poze la Colosseum și află povești despre groaznicele lupte ale gladiatorilor;
  • Vizitează „fața“ de marmură de la Bazilica Santa Maria in Cosmedin și află de ce este numită Gura Adevărului;
  • Admiră atracțiile orașului de pe Colina Capitoliului;
  • Grup mic, de maximum 8 persoane, ce asigură atenție personalizată din partea ghidului.

La ce să te aștepți:

Turul tău în Roma, cu Segway-ul, începe de lângă Piazza Venezia, unde îți întâlnești ghidul și te acomodezi cu vehiculul tău pe două roți, cu autobalansare, în timpul unei scurte sesiuni de practică. Când ești gata, pornește cu ghidul tău prin centrul istoric al Romei. Permițându-ți să acoperi mai mult din citadelă decât un tur la pas, turul cu Segway-ul este modul ideal de a experimenta orașul plin de atât de multe atracții care trebuie văzute în mod obligatoriu.

 

Îndreaptă-te spre Colina Capitoliului, ca să vizitezi ruinele arheologice ale Forumului Roman, unde se află obiective ca Arcul lui Constantin și Columna lui Traian. Ascultă puțină istorie despre Roma antică, în timp ce aluneci în jurul forumului, și apoi treci de Dealul Palatin în drumul tău spre Circus Maximus, unde se țineau cândva cursele carelor de luptă.

 

Continuă spre Colosseum pentru a fotografia legendarul amfiteatru, unde cândva aveau loc luptele macabre ale gladiatorilor, despre care auzi comentarii în căști. Apoi fă-ți drum spre Bazilica Santa Maria, pentru a vedea Bocca della Verità, o mască de marmură sculptată, făcută faimoasă de Audrey Hepburn în filmul Vacanță la Roma. Legenda spune că, dacă îți bagi mâna în gura sculpturii și spui o minciună, rămâi fără degete.

 

Încheie-ți turul cu drumul înapoi la punctul de plecare, oprindu-te să faci poze pe traseu.

Vezi și alte experiențe din Roma

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.