Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Admiră peisajele superbe de pe Coasta Amalfi și savurează un prânz delicios în Positano

Admiră peisajele superbe de pe Coasta Amalfi și savurează un prânz delicios în Positano

275 Reviews

Roma / Italia

Durată: 13 ore

Furnizor:

Viator

De la 179

Scurtă descriere:

Vizitează două dintre minunile incluse în patrimoniul mondial UNESCO în această excursie de o zi din Roma – grandioasele ruine ale orașului Pompeii și coasta idilică Amalfi. Mai întâi, descoperă relicvele unuia dintre cele mai importante orașe ale Romei Antice în timp ce te plimbi prin Pompeii și admiră cel mai vechi amfiteatru roman al lumii. Apoi bucură-te de peisaj de-a lungul Coastei Amalfi și oprește-te pentru un prânz (pe propria cheluială) în pitorescul sat pescăresc Positano. Acest tur în grup mic este limitat la 15 persoane, pentru a asigura o experiență personalizată.

Repere:

  • Tur de o zi la Pompeii, pe Coasta Amalfi și la Positano, din Roma;
  • Explorează ruinele romane antice ale orașului Pompeii, un sit inclus în patrimoniul mondial UNESCO;
  • Bucură-te de priveliști de-a lungul Coastei Amalfi, listată în patrimoniul UNESCO;
  • Descoperă viața locală din frumosul resort pescăresc Positano;
  • Călătorește cu un microbuz confortabil, cu aer condiționat;
  • Tur în grup mic, limitat la 15 persoane, ce asigură o experiență personalizată.

La ce să te aștepți:

Ești luat din centrul Romei cu un microbuz cu aer condiționat, cel mai confortabil mod de a călători prin peisajul superb care te așteaptă. Când ajungi în Pompeii, sari peste coada de la intrare și te întâlnești cu un ghid expert, vorbitor de limba engleză, care și-a dedicat viața studiind Pompeii. Pe măsură ce vizitezi magazinele, templele, băile publice și casele fostului oraș, îți spune povești fascinante despre viața din orașul antic, și despre cum a fost decimat de erupția vulcanului Vezuviu. Turul te poartă și la faimoasele mulaje din ghips ale oamenilor prinși în erupție, precum și la un bordel antic.

După vizita la Pompeii, întoarce-te la microbuz pentru una dintre cele mai memorabile călătorii, pe drumul plin de curbe strânse, ce-ți oferă vederi panoramice ale Coastei Amalfi. Nu-ți ia mult pentru a-ți da seama de ce este considerată una dintre cele mai pitorești călătorii din Italia!

De-a lungul drumului, ghidul tău îți oferă informații despre istoria și cultura acestei zone, spunându-ți cum este viața de la poalele celui mai periculos vulcan din lume, timp în care ajungi la Positano.

Mergând pe urmele scriitorilor Shelley, Goethe și Steinbeck, ești liber să explorezi acest mic oraș la pas, degustând incredibilele fructe de mare, trecând pe la magazinele elegante sau comandând sandale făcute de mână.

Să încerci să vezi atracțiile de pe Coasta Amalfi pe cont propriu este o adevărată bătaie de cap, cu străzile, traficul și toate curbele în ac de păr. Acest tur te scutește de stres și te poartă într-o excursie de neuitat, plină de cultură, istorie și arheologie. Într-un grup de maximum 15 persoane, beneficiezi de atenție directă din partea ghidului expert, care nu doar că se asigură că ajungi acolo unde vrei să mergi, dar și reînvie Coasta Amalfi cu povești din trecut.

Vezi și alte experiențe din Roma

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.