Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Învațați cum să luptați ca niște gladiatori, într-o experiență super-distractivă, alături de familie

Învațați cum să luptați ca niște gladiatori, într-o experiență super-distractivă, alături de familie

774 Reviews

Roma / Italia

Durată: 2 ore

Furnizor:

Viator

De la 55

Scurtă descriere:

Aflați de ce era nevoie ca să devii un gladiator în Roma antică, la Școala de gladiatori din Roma. În timpul unei lecții active cu instructori din Historic Group of Rome, învățați să luptați cu arme autentice din acele vremuri, purtând tunica și centura tradiționale. Aflată pe Via Appia, nu departe de Colosseum, această școală vă oferă o modalitate unică și interactivă de a afla despre istoria Romei și despre cea a sportului aici. Selectați și o oră pentru curs, la momentul rezervării.

Repere:

  • Un tur de două ore cu training de lupte de gladiatori romani, de la Historic Group of Rome;
  • Purtați și folosiți haine și unelte tradiționale;
  • Experiența include intrarea la muzeul Gladiator School of Rome;
  • Alegeți ora la care vreți să participați.

La ce să te aștepți:

Aflați cum să deveniți gladiatori cu această lecție la Gladiator School of Rome, lângă Colosseum, pe Via Appia. Specializați în reenactment al vieții din Roma antică, mai cu seamă a vieții gladiatorilor, instructorii sunt membri ai Historic Group of Rome și cursul lor începe cu furnizarea costumelor – o centură tradițională, tunică, mănuși de piele și o sabie de antrenamente cunoscută sub numele de rudis.

Aflați abilitățile de bază ale gladiatorilor, precum lupta cu sabia, înainte de a vă pune la treabă imaginația și de a vă lupta cu lei feroce și de a vă lupta cu alți gladiatori. Dacă doriți, puteți participa la un turneu de gladiatori (opțional), care include și un premiu pentru câștigător. În orice caz, toți participanții primesc un certificat la finalul cursului.

Prietenii și familia vă pot privi de pe o platformă în timpul cursului. Intrarea la Gladiator School of Rome Museum este inclusă, așadar puteți să priviți arme și alte artefacte.

Vezi și alte experiențe din Roma

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.