Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Gătește acasă la un localnic Bucatini all'Amatriciana și bucură-te de delicioasele paste la cină

Gătește acasă la un localnic Bucatini all'Amatriciana și bucură-te de delicioasele paste la cină

312 Reviews

Roma / Italia

Durată: 3 ore

Furnizor:

With Locals

De la 30

Scurtă descriere:

Dacă vrei să încerci un preparat culinar roman tipic, atunci Bucatini all'Amatriciana este alegerea pe care trebuie să o faci cât ai clipi! Gazda ta, Valentina, pregătește pastele împreună cu tine într-o bucătărie italiană tipică, în care înveți secretele preparării pastelor perfecte de la un localnic.

Repere:

  • Descoperă ingredientele secrete;
  • Gătește împreună cu un localnic;
  • Prânz specific gastronomiei italiene;
  • Un fel de mâncare și vin.

La ce să te aștepți:

Dorești să te bucuri de gustul pastelor Bucatini? Gătește-le împreună cu un localnic! Bucatini all'Amatriciana este ceva ce oricine ar trebui să încerce în timp ce se află la Roma!

 

Gazda ta este deschisă și bucuroasă să întâlnească oameni noi, indiferent de cultura din care provin. Urmeaz-o în locuința ei prietenoasă și bucură-te de un fel de mâncare delicios și faceți schimburi de experiență în timp ce gătiți împreună!

 

O mică mențiune: pentru această experiență pot fi acceptate maximum trei persoane, pentru mai mult confort. De asemenea, gazda poate să ofere și experiențe culinare pentru cină, trebuie doar să-i scrii înainte!

 

Vezi și alte experiențe din Roma

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.