Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Învață să să faci paste tradiționale, alături de un chef profesionist din Roma, și bucură-te de mâncare

Învață să să faci paste tradiționale, alături de un chef profesionist din Roma, și bucură-te de mâncare

104 Reviews

Roma / Italia

Durată: 3 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 79

Scurtă descriere:

Învață să faci paste de mână cu un chef-instructor profesionist, într-o experiență memorabilă în Roma. Lecția ta de gătit de trei ore și jumătate are loc într-un apartament spațios și acoperă cunoștințele de bază pentru stiluri de paste diferite. Ciugulește mici aperitive, alături de un pahar de prosecco, pe măsură ce începi să prepari pastele. Când termini, bucură-te de masă pe terasa de pe acoperiș, ce oferă priveliști frumoase. Poți pune întrebări despre gastronomia italiană și cere ponturi pentru șederea ta la Roma.

Repere:

  • Curs de gătit paste, de trei ore și jumătate, în Roma;
  • Bucură-te de aperitive și de prosecco în timp ce înveți să faci paste proaspete;
  • Participă la o lecție de gătit amuzantă, cu un chef italian expert;
  • Bucură-te la masă de paste, pe terasa de pe acoperiș (dacă permite vremea).

La ce să te aștepți:

Întâlnește-ți chef-ul într-un apartament din centrul Romei, de la ultimul etaj, unde ești întâmpinat cu prosecco și degustări – apertivul perfect pentru a-ți începe experiența.

 

Nimic nu se compară cu o masă gătită acasă, în stil italian, în special când o prepari chiar tu, cu ajutorul unui chef profesionist, după care să savurezi rezultatele muncii tale pe terasa frumosului apartament roman. Aceasta este o experiență pe care doar localnicii (și aceia care sunt prieteni cu un adevărat chef italian) o trăiesc. Acum este șansa ta!

 

După ceva timp, în care ajungi să-ți cunoști chef-ul, intră în bucătărie, unde înveți să faci paste variate, de la zero. Aceasta este una dintre cele mai importante abilități ale oricărui chef italian și acum ai ocazia să-ți îmbunătățești tehnicile de preparare a pastelor sub îndrumarea unui chef profesionist.

 

Odată ce pastele sunt preparate și gătite, este timpul să te bucuri de fructele muncii tale, la masă, pe terasă. Bea vin, pune-i întrebări chef-ului despre orice lucru legat de gastronomia din Roma și savurează această experiență unică alături de un grup de prieteni noi.

Vezi și alte experiențe din Roma

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.