Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie cu localnici Admiră arta contemporană din Roma, împreună cu un localnic expert, pasionat de artă

Admiră arta contemporană din Roma, împreună cu un localnic expert, pasionat de artă

312 Reviews

Roma / Italia

Durată: 2 ore

Furnizor:

With Locals

De la 22

Scurtă descriere:

Vrei să descoperi arta contemporană din Roma? Gazda ta are un doctorat în artă contemporană și știe exact unde să te ducă pentru a-ți arăta partea artistică a Romei. Artă stradală sau o vizită la muzeu, acest tur conferă orașului celor șapte coline un aer modern, despre care nimeni nu știe că stă ascuns acolo!

Repere:

  • Aspecte locale și neștiute ale Cetății eterne;
  • Artă romană modernă și contemporană;
  • Poți alege între a vizita muzeul Macro sau Maxxi sau a merge pe un itinerariu de artă stradală;
  • Dacă alegi intinerariul de artă stradală, poți vizita fie cartierul Ostiense, fie Tor Pignattara și Pigneto.

 

La ce să te aștepți:

Roma este faimoasă pentru ruinele și pentru arheologia sa uimitoare. Dar oamenii nu știu că Cetatea eternă oferă, de asemenea, și multă artă contemporană. În orașul artei clasice, cine ar fi bănuit că sunt atât de multe locuri moderne pe care le poți vizita? Lasă-ți ghidul să te conducă într-un tur privat de artă contemporană conceput doar pentru tine și prietenii tăi!

 

Mergi să descoperi acest aspect neobișnuit al orașului! Muzeele Maxxi și Macro și o parte din arta stradală italiană sunt atracțiile principale ale acestei călătorii uimitoare. Muzeele oferă o imagine excelentă despre felul în care evoluează arta contemporană, precum și lucrări de artă extraordinare.

 

Programul tururilor este flexibil, și-i poți trimite un mesaj ghidului tău în care să întrebi orice legat de tur sau de artă!

Vezi și alte experiențe din Roma

Experiențe de călătorie cu localnici

Cunoscătorii și pasionații de călătorii știu deja ce avantaje aduce oricărui sejur interacțiunea nestingherită cu localnicii. Iar dacă te alături acestora pentru activități și experiențe de vacanță, când te afli într-un travel mood de evadare sau de explorare, ai ocazia să te conectezi direct la stilul lor de viață.

Cunoaște localnicii, află-le obiceiurile și tradițiile, ascultă-le poveștile și observă-le comportamentul – nimic nu îți îmbogățește mai tare vacanța decât diferența culturală pe care o înțelegi și o respecți, odată ce știi care sunt asemănările și deosebirile dintre felul tău și al lor de a vedea lumea. Doar așa te întorci mai câștigat dintr-o călătorie.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.