Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Participă la o aventură de rafting în Roma, timp de 2 ore, pe râul Tibru

Participă la o aventură de rafting în Roma, timp de 2 ore, pe râul Tibru

Roma / Italia

Durată: 2 ore

Furnizor:

Viator

Scurtă descriere:

Pentru o experiență unică în Roma, alunecă pe anticul râu Tibru într-un tur de două ore cu barca. Scapă de străzile congestionate și vezi Cetatea eternă dintr-o perspectivă pe care mulți dintre vizitatori o ratează. Vâslește de-a lungul curenților blânzi și fă rafting în timp ce afli despre istoria bogată a căilor navigabile de la ghidul tău și admiră monumentele de pe malurile râului. NU este necesară o experiență de rafting – adu cu tine doar simțul aventurii!

Repere:

  • Tur de rafting pe râul Tibru;
  • Explorează istoria importantă a acestei căi navigabile ce trece prin centrul Romei;
  • Descoperă o parte a Cetății eterne pe care cei mai mulți turiști o ratează;
  • Nu este necesară o experiență de rafting prealabilă;
  • Admiră obiectivele antice care se întind de-a lungul malurilor râului;
  • Tur condus de un ghid local.

La ce să te aștepți:

Un nou tur de vizitare a fantasticei Rome pe râul Tibru!

 

Distracția plutește în această experiență urbană și relaxantă, care este pentru toată lumea și pentru toate vârstele. O experiență acvatică de la o oră și jumătate până la două ore, pe care nu o vei uita niciodată! Vezi râul Tibru și descoperă Roma!

 

Tibrul, inima Cetății eterne, este ceea ce face Roma măreață. Acest râu a fost folosit de mii de ani pentru a transporta tot ceea ce Roma avea nevoie: artă, precum și alimente, obeliscuri, statui, grâu. Începând din epoca medievală, Tibrul a fost folosit pentru a pune în mișcare morile de apă care făceau făină. Plajele sale au servit până în secolul al XIX-lea ca docuri. Acum acest râu este aproape invizibil romanilor, ca și vizitatorilor, ascuns de pereții înalți care sunt acolo pentru a opri puterea apei.

 

Acest tur îți oferă ocazia pentru a redescoperi râul Tibru și a vedea Roma prin ochii unui vizitator de acum sute de ani. Uită de trafic, de zgomotul mașinilor și al ambulanțelor. Plutește pe apele calme cu un expert lincențiat și vezi că Roma poate fi de asemenea amuzantă, fiindcă apa devine dintr-odată rapidă și-ți întoarce barca în loc. Simte apa cu mâinile și bucură-te de o activitate adecvată pentru famiili, care respectă mediul și este distractivă în același timp.

 

Vezi și alte experiențe din Roma

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.