Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Tur de degustare de vinuri ce include un prânz, din Avignon în Châteauneuf-du-Pape

Tur de degustare de vinuri ce include un prânz, din Avignon în Châteauneuf-du-Pape

17 Reviews

Provence / Franta

Durată: 9 ore

Furnizor:

Viator

De la 150

Scurtă descriere:

 Răsfață-te cu o zi de degustare de vinuri, pe măsură ce te plimbi printre podgoriile și satele medievale din Châteauneuf-du-Pape, una dintre cele mai importante regiuni de producție de vin din zonă. Explorează satele Gigondas și Vacqueuras, oprindu-te la crame tradiționale pentru a degusta vinuri albe și roșii, și află secretele producției locale de vin. Acest tur cu un grup mic din Avignon include și un prânz delicios de două preparate.

Repere:

  • Transferul de la și până la hotel este inclus;
  • Tur cu un grup mic, într-un microbuz;
  • Prânzul este inclus;
  • Explorează străzile locale într-un tur în plimbare al orașului;
  • Experiență romantică, perfectă pentru cupluri.

La ce să te aștepți:

Îmbarcă-te într-un microbuz din Avignon, pentru o zi plină de degustări de vin și de vizite, ce include prânzul și priveliști minunate. Gustă vinuri din podgoriile care produc cele mai faimoase specialități din Provence, cu ajutorul unui specialist.

 

Châteauneuf-du-Pape te întâmpină cu faimosul său vin roșu, dar știi, oare, despre mai puțin cunoscutul vin alb care se produce aici? Odată ce ai descoperit tainele zonei Châteauneuf-du-Pape, mergi spre partea de nord a Vaucluse, pentru a degusta vinuri din Gigondas și Seguret, două sate de pe dealuri care produc cru-uri excelente. Ziua include o combinație de degustări de vin în crame tradiționale cu vizite ale satelor.

 

Te oprești printre vrejurile de viță-de-vie, mergi de-a lungul străzilor înguste ale vechilor sate. Te bucuri de priveliștile superbe și de un prânz cu două preparate într-un restaurant local, cu feluri făcute în casă, tradiționale pentru Provence. La sfârșitul zile, te întorci la Avignon, unde turul se încheie.

 

Vezi și alte experiențe din Provence

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.