Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Degustare de vinuri Grand Cru și vizită la podgorii din Avignon

Degustare de vinuri Grand Cru și vizită la podgorii din Avignon

11 Reviews

Provence / Franta

Durată: 5 ore

Furnizor:

Viator

De la 70

Scurtă descriere:

Delectează-te cu o experiență esențială de degustare de vinuri într-una dintre cele mai faimoase regiuni viticole din Franța, pe măsură ce traversezi Valea Ronului în acest tur de cinci ore cu un grup mic, ce pornește din Avignon. Răsfață-te cu degustările conduse de experți și explorează cramele și podgoriile din Châteauneuf-du-Pape, Gigondas și Seguret. Soarbe o selecție de vinuri Grand Cru, pe măsură ce afli despre procesul de producere a vinului, despre importanța conceptului terroir și cum să distingi variatele cru.

 

Repere:

  • Transferul de la și spre hotel este inclus;
  • Poți să alegi dintre plecarea de dimineață sau la amiază;
  • Tur cu un grup mic, cu un microbuz;
  • Ghidul este informat, prietenos și profesionist;
  • Ai parte de atenție personalizată din partea ghidului.

La ce să te aștepți:

Bucură-te de un tur din Avignon pentru a descoperi faimoasele podgorii din Valea Ronului. Vizitează trei podgorii, fiecare cu opțiunile ei, pentru a degusta vinurile pe care le produc.

 

Cu ajutorul ghidului tău profesionist, afli detalii despre producerea vinurilor, despre soiurile de struguri, și deguști vinuri minunate cunoscute drept Grand Cru (un termen care recunoaște calitatea superioară a podgoriilor).

 

Cu alte cuvinte, descoperi ce înseamnă semnificația termenului terroir în Provence. De asemenea, te bucuri de priveliștile panoramice ale podgoriilor și vizitezi și Gigondas și Seguret.

Vezi și alte experiențe din Provence

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.