Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Explorează o zi Évora & Castelul Monsaraz, descoperind istoria medievală a Portugaliei

Explorează o zi Évora & Castelul Monsaraz, descoperind istoria medievală a Portugaliei

123 Reviews

Lisabona / Portugalia

Durată: 8 ore

Furnizor:

With Locals

De la 86

Scurtă descriere:

Vizitează frumoasele orașe Évora & Monsaraz și adâncește-te în istoria medievală a Portugaliei. Admiră catedrala din orașul Evora, vezi templul Dianei și află despre faimosul castel Monsaraz.

Repere:

  • Explorează orașul Evora;
  • Mergi la castelul medieval Monsaraz;
  • Vizitează templul roman al Dianei;
  • Vizitează cea mai mare catedrală din Portugalia;
  • Vezi cel mai mare lac artificial din Europa;
  • Vizitează biserica São Francisco;
  • Prânz tipic portughez.

La ce să te aștepți:

Pe parcursul acestei excursii de o zi ai ocazia să explorezi cele mai interesante atracții din regiunea geografică, istorică și culturală din sudul Portugaliei.

Vizitează Évora, cunoscut ca orașul-muzeu, ale cărui rădăcini coboară până în timpurile romane. Orașul și-a trăit vremurile de glorie în secolul al XV-lea, când a devenit reședința regilor portughezi. Calitatea sa distinctivă este dată de casele văruite în alb, decorate cu mozaicuri maure și cu balcoane din fier forjat, datând din secolele XVI-XVIII.

După ce ești preluat de la hotel, călătorești pe un traseu special ales pentru a-ți permite să te bucuri de unele dintre cele mai bune vinuri și uleiuri de măsline din regiunea Alentejo. Admiră frumosul piesaj al Portugaliei de-a lungul drumului.

Mai întâi ești condus spre Évora, unde explorezi orașul-muzeu, un sit inclus în patrimoniul mondial UNESCO. Vizitează templul Dianei, simbolul orașului, și descoperă cea mai mare catedrală medievală din Portugalia.

Admiră faimoasa capelă din oase din interiorul bisericii São Francisco, după care savurează un prânz delicios pe străzile liniștite ale orașului.

Mai departe, îndreaptă-te spre castelul medieval Monsaraz și admiră proprietățile sale caracteristice. Mergi într-o călătorie în timp și plimbă-te prin fermecătorul sat Monsaraz, unde timpul pare că a încremenit.

Acest tur poate fi personalizat 100% dorințelor tale!

Vezi și alte experiențe din Lisabona

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.