Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Mergeți la Pompeii și Positano într-o excursie de o zi din Roma

Mergeți la Pompeii și Positano într-o excursie de o zi din Roma

31 Reviews

Roma / Italia

Durată: 11 ore

Furnizor:

Viator

De la 94

Scurtă descriere:

Combinați peisajul superb italian cu unul dintre cele mai fascinante situri istorice ale țării, în această excursie de o zi din Roma la Positano și Pompeii, cu propriul mijloc de transport și șofer. Începeți excursia la situl arheologic Pompeii, listat în patrimoniul mondial UNESCO, pentru a explora ruinele acoperite de vulcan. Apoi mergeți pe Coasta Amalfi ca să vizitați satul Positano, unde vă bucurați pe cont propriu de farmecul lui. Când faceți rezervarea, aveți opțiunea de a include un tur ghidat în Pompeii, altfel, explorați ruinele independent.

Repere:

  • Excursie privată de o zi la Pompeii și Positano, din Roma;
  • Explorați drumurile bine conservate din Pompeii, un sit parte din patrimoniul mondial UNESCO;
  • Treceți printre buticuri elegante și vă plimbați pe plaja frumoasă din Positano;
  • Vă bucurați de timp liber pe Coasta Amalfi, la fiecare oprire, ca să vizitați în ritmul vostru;
  • Relaxați-vă într-un mijloc de transport privat, dotat cu aer condiționat.

La ce să te aștepți:

După ce sunteți preluați de la hotelul din Roma de șoferul vostru profesionist, treceți în microbuz ca să vă începeți excursia de o zi, care vă duce în sud, în regiunea Campania. De-a lungul călătoriei de trei ore până la prima oprire, vedeți și abația Montecassino, în vârful unui deal. Când ajungeți în Pompeii, plătiți biletul de intrare înainte de a intra în situl arheologic, și aveți în jur de două ore pentru a explora ruinele acestui loc special, aflat în patrimoniul mondial UNESCO. Aflați despre erupția vulcanului Vezuviu în 79 e.n., care a acoperit anticul oraș roman cu cenușă și lavă, încremenindu-l în timp. În funcție de opțiunea selectată la rezervare, fie explorați situl pe cont propriu, fie vi se alătură un ghid care vă spune totul despre Forum, despre băile termale și despre alte caracteristici ale satului, care făceau parte din realitatea zilnică a locuitorilor din Pompeii.

Apoi vă continuați excursia de o zi către Coasta Amalfi, și spre ultima oprire, Positano. Aici, aveți timp liber să admirați casele colorate pastelat care răsar pe creste, să faceți cumpărături în buticuri de lux, să luați masa sau să savurați o băutură la un restaurant local, sau să vă relaxați pe plajă.

Când vine vremea, treceți înapoi în microbuz pentru drumul de întoarcere la Roma, înapoi la hotelul vostru.

Atenție: Dacă preferați asta, vizita la Positano poate fi înlocuită cu una la Sorrento. Coordonați-vă călătoria cu furnizorul.

Vezi și alte experiențe din Roma

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.