Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Experimentează splendoarea orașului Marrakech & descoperă freamătul orașului într-o plimbare cu o trăsură cu cai

Experimentează splendoarea orașului Marrakech & descoperă freamătul orașului într-o plimbare cu o trăsură cu cai

15 Reviews

Marrakech / Maroc

Durată: 3 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 22

Scurtă descriere:

Experimentaţi splendoarea Marrakech-ului dintr-o trăsură cu cai. Treceți de monumentele și atracțiile iluminate ale orașului, vedeți localnicii în port tradițional și descoperiți aromele și sunetele mulțimii în piața Djemaa El-Fnaa.

Repere:

  • Explorați Orașul Roșu dintr-o trăsură cu cai;
  • Vă faceți amintiri superbe, de neuitat;
  • Vedeți medina și faimoasele porți ale orașului.

La ce să te aștepți:

Vă îmbarcați într-o trăsură cu cai și vă plimbați prin oraș. Treceți printre bastioanele de secol XII care protejează medina din Marrakech, vedeți porțile orașului, numite babs în arabă, și auziți povești despre ele.

Continuați spre zona numită Hivernage și admirați hotelurile de lux de aici. Dacă seara este senină, puteți să admirați apusul peste Moscheea Koutoubia și peste grădinile sale de trandafiri. Treceți de decorativa poartă Agnaou, intrarea regală în partea de sud a Medinei, și mergeți spre Djemaa el-Fnaa, locul plin de viață, pentru a-i observa pe localnici urmându-și rutina de seară.

Experimentați un oraș splendid, iconic, din confortul unei trăsuri trase de cai.

Vezi și alte experiențe din Marrakech

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.