Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Descoperă Parisul într-un tur de 2 ore cu un pitoresc Rolls Royce vintage

Descoperă Parisul într-un tur de 2 ore cu un pitoresc Rolls Royce vintage

1 Reviews

Paris / Franta / Europa

Durată: 2 ore

Furnizor:

Viator

De la 495

Scurtă descriere:

Simte-te ca un rege în timp ce călătorești prin Paris într-un Rolls Royce clasic alb-negru vintage. Șoferul te conduce într-o călătorie privată romantică de două ore prin Orașul Luminilor. Oprește-te în locurile pe care le-ai menționat din timp, și pozează-te la un pod, într-un parc sau la un muzeu, cu Rolls Royce-ul în fundal, desigur. Fă un upgrade pentru a adăuga o oră experienței tale sau pentru a o îmbunătăți cu o șampanie. Vei stârni aprecierea și invidia tuturor prietenilor tăi din social media.

Repere:

  • Călătorie privată prin Paris într-un Rolls Royce clasic alb-negru vintage;
  • Bucură-te de serviciile șoferului care îți deschide ușa de la mașină când te preia de la hotel sau restaurant;
  • Oprește-te în locuri iconice din Paris pentru a face fotografii memorabile;
  • Fă un upgrade pentru a adăuga o oră experienței tale sau pentru a te bucura și de șampanie.

La ce să te aștepți:

La ora pe care ai ales-o, ești preluat de la hotel de un Rolls Royce vintage alb-negru. Pe parcursul călătoriei prin Paris, șoferul tău va monitoriza timpul de plecare și condițiile de trafic pentru a face totul ca să-ți îndeplinească dorința de a te opri la monumentele, parcurile, podurile sau în celelalte locuri solicitate. Sau, pur și simplu, lasă-l pe el să sugereze ruta. Din confortul și eleganța vehiculului tău de lux, vezi Parisul cum îți trece prin fața ochilor. Oprește-te din loc în loc pentru a face poze sau intră în una dintre faimoasele brutării, pentru a te bucura de produsele de patiserie. Nu trebuie să fii surprins dacă întâmpini priviri curioase sau admirative din partea trecătorilor în timp ce cobori din Rolls Royce. Rezervă această experiență pentru a sărbători o zi de naștere, o aniversare sau pentru orice ocazie specială. Îți poți upgrada experiența pentru a te bucura de o călătorie de trei ore sau/și de șampanie.

Vezi și alte experiențe din Paris

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.