Acasa Experiențe de călătorie Vizitează fără să stai la coadă Vizitează Muzeul Luvru într-un tur ghidat, ce include Venus din Milo & Mona Lisa, fără să stai la coadă

Vizitează Muzeul Luvru într-un tur ghidat, ce include Venus din Milo & Mona Lisa, fără să stai la coadă

3069 Reviews

Paris / Franta / Europa

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

De la 61

Scurtă descriere:

Bucură-te de cultură și de artă într-un tur alături de un mic grup la Muzeul Luvru din Paris. Sari peste coada de la intrare și petrece trei ore, însoțit de un ghid, timp în care admiri și înveți despre unele dintre cele 35.000 de mii de lucrări de artă expuse de-a lungul a opt galerii tematice. Apoi petrece un timp singur în Luvru pentru a explora și admira picturile, sculpturile și arhitectura create începând cu anul 450 era noastră și până în secolul XIX. Numărul de participanți la acest grup este limitat la 25 de persoane, pentru a avea parte de o experiență intimă. Dacă dorești să-ți îmbunătățești aventura, selectează un tur privat exclusiv, doar pentru grupul tău.

Repere:

  • Îmbunătățește-ți experiența și alege turul privat ghidat la Luvru;
  • Sari peste coada de la intrare;
  • Admiră capodoperele Venus din Milo și Mona Lisa;
  • Bucură-te de comentariile în engleză ale ghidului, dar și de cele din căștile audio;
  • Alătură-te unui tur limitat la 25 de persoane sau unui tur privat exclusiv pentru grupul tău.

 

La ce să te aștepți:

Călătoria ta de trei ore în Muzeul Luvru, printre cele mai mari lucrări de artă ale lumii, începe la Arc du Carrousel. Alege un tur care se desfășoară fie dimineața, fie la prânz sau seara, și întâlnește-ți ghidul. Bucură-te de o intrare rapidă cu pass-ul tău special, cu ajutorul căruia sari peste coada de la intrare, și începe-ți turul în interiorul imensei clădiri, ce găzduiește peste 35.000 de opere de artă în spațiile expoziționale a căror suprafață depășește 73.000 de metri pătrați. Biletul de intrare îți oferă și un set de căști audio cu comentarii interesante.

 

Admiră diversele expoziții, începând cu Parthenon-ul, urmat de iconica Venus din Milo. În timp ce te afli în galeria de antichități în Muzeul Luvru vezi celebra sculptură greacă „Victoria din Samothrace“. Apoi îndreaptă-te către Galeria Apollo pentru a vedea opulentele coroane regale care au aparținut lui Napoleon și regelui Ludovic al XV-lea. Intră în spiritul Revoluției franceze cu lucrarea lui Delacroix, „Libertatea conducând poporul“, și descoperă Renașterea italiană în timp ce admiri operele lui Michelangelo și Mona Lisa lui Da Vinci. Discută cu ghidul și află anecdote amuzante, informații și pasaje de istorie. La final, petrece cât timp dorești explorând muzeul pe cont propriu.

 

Atenție: Tururile de seară la Luvru au loc doar miercurea și vinerea, de la ora 18:30. Pentru o experiență unică, rezervă un tur de seară și avântă-te pe coridoarele liniștite, când mulțimile de turiști s-au împrăștiat și operele de artă sunt scăldate într-o lumină blândă. Bucură-te de experiență fără să ai parte de aglomerație și, la final, admiră piramida din exteriorul palatului, frumos luminată după lăsarea întunericului.

 

Itinerariu

Turul în Muzeul Luvru include, dar nu se limitează la:

Aripa Sully

Sala sculpturilor romane

Venus din Milo

Fresca Parthenon-ului

Artefactele etrusce

Victoria din Samothrace

Galeria Apollo (coroana lui Ludovic al XV-lea și a lui Napoleon)

Aripa dedicată Renașterii italiene (Madonna pe stânci și Mona Lisa)

Aripa franceză (Încoronarea lui Napoleon a lui David; Libertatea conducând poporul a lui Delacroix)

Sclavii lui Michelangelo

Psyche și Cupidon a lui Canova.

Vezi și alte experiențe din Paris

Vizitează fără să stai la coadă

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.