Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Navigați pe Marea Tireniană alături de un instructor privat

Navigați pe Marea Tireniană alături de un instructor privat

7 Reviews

Roma / Italia

Durată: 4 ore

Furnizor:

With Locals

De la 30

Scurtă descriere:

Întâlniți-vă instructorul de navigație și plutiți împreună cu el pe Marea Tireniană. Aflați secretele navigației, controlați cârma ca niște profesioniști și aflați care sunt tehnicile și expresiile folosite de marinari. Bucurați-vă de liniștea mării și evadați din agitația orașului alături de gazda voastră.

Repere:

  • O experiență alături de un ghid și instructor privat;
  • Învățați tehnici de navigație.

La ce să te aștepți:

Sunteți bineveniți într-o experiență de navigare cu pornire din Roma, croită anume pentru voi.

Pe scurt, în această activitate vă bucurați de o excursie de o zi pe o barcă de 33 de picioare, luând parte la experiența de navigație de la bord, ba chiar luând inițiativa și navigând voi înșivă în jurul orașului Ostia și lângă vechiul port Traiano.

De-a lungul acestei experiențe veți experimenta plăcerea navigației și veți afla cum se manevrează o barcă, atât în teorie, cât și practic.

Anunțați-vă gazda dacă aveți anumite preferințe personale, pentru a putea să le includă în această experiență personalizată.

Program:

Ora 9:00 – Vă întâlniți la Insula Tiberina

Ora 9:15 Luați micul dejun, cu cappucino și cornetto

Ora 10:00 Porniți pe mare

Ora 12:15 Experiența de navigare se încheie

Ora 13:00 Luați prânzul, fie la restaurant, fie servind un sandviș împreună.

Vezi și alte experiențe din Roma

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.