Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Vizitează muzeul figurilor de ceară Grevin Wax din Paris pentru o experiență inedită

Vizitează muzeul figurilor de ceară Grevin Wax din Paris pentru o experiență inedită

329 Reviews

Paris / Franta / Europa

Durată: 24 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 28

Scurtă descriere:

Admiră personalitățile și artiștii tăi favoriți întruchipați în statui foarte realiste de ceară la istoricul muzeu Grevin Wax din Paris. Cântă cu Michael Jackson, fă o poză cu Monica Bellucci și salută-i pe Barack Obama și pe George Clooney!

Repere:

  • Vizitează fascinantul muzeu Grevin Wax;
  • Vezi figurile realiste ale starurilor tale favorite;
  • Fă fotografii pe covorul roșu cu actorii și actrițele de la Hollywood;
  • Explorează istoria Franței, de la Ioana d'Arc la Ludovic al XIV-lea.
  • Vizitează Sala Oglinzilor, care include un templu hindus și o junglă.

La ce să te aștepți:

Chiar în inima Parisului, mai mult de 200 de personalități din trecut și prezent te așteaptă pentru a experimenta câteva întâlniri de neuitat împreună cu familia și prietenii tăi. Pozează-te alături de cei mai în vogă oameni de pe pământ în ipostaze nostime!

Acesta este un loc memorabil al distracției pariziene, care-și întâmpină oaspeții încă din anul 1882, atât tineri, cât și în vârstă, pentru a împărtăși o experiență ce transcende timpul. O scară somptuoasă de marmură, construită în anul 1900, te conduce spre o lume unică, așa cum nu se mai găsește nicăieri altundeva, pe care începi să o descoperi pornind din Sala Oglinzilor.

Spectacolul unic de sunet și lumini, creat în 1906 și recreat în întregime pentru centenarul său, a uimit generații întregi de vizitatori.

Muzeul figurilor de ceară Grevin Wax din Paris se mândrește cu ultimele sale personaje: Mick Jagger, Lang Lang, Katy Perry și Ranveer Singh. Vei avea, de asemenea, posibilitatea de a vizita și noua zonă dedicată „The Voice“.

 

 

Vezi și alte experiențe din Paris

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.