Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Mergi într-un tur în Munții Atlas & află cum trăiesc localnicii & mergi în vizită acasă la o familie de berberi

Mergi într-un tur în Munții Atlas & află cum trăiesc localnicii & mergi în vizită acasă la o familie de berberi

201 Reviews

Marrakech / Maroc

Furnizor:

Viator

De la 52

Scurtă descriere:

Călătorește spre Munții Atlas și petrece-ți ziua explorând zona celor trei văi cu acest tur privat, de o zi. Ghidul tău îți planifică toată ziua, inclusiv transportul și prânzul, ca să te poți bucura de explorări fără griji. Călărește o cămilă și apoi oprește-te pentru o ceașcă de ceai marocan și o prăjitură la Valea Imlil. Vizitează casa unei familii berbere în Ait Souka, pentru a afla mai multe despre stilul de viață local, și încheie-ți ziua în Moulay Brahim, lângă Valea Asni.

Repere:

  • Tur privat, de o zi, în Munții Atlas;
  • Călătorește spre Munții Atlas și mergi cu cămila;
  • Oprește-te în Valea Imlil pentru o ceașcă de ceai și o prăjitură;
  • Alege să mergi cu mașina, pe jos sau cu măgarul spre satul Ait Souka și bucură-te de un prânz berber cu mâncare tradițională marocană;
  • Vizitează locuința unei familii berbere pentru a afla mai multe despre stilul de viață local;
  • Explorează Moulay Brahim din apropierea Văii Asni;
  • Transferul dus-întors de la hotel este inclus.

La ce să te aștepți:

Acest tur privat, de o zi, în Munții Atlas și în zona celor trei văi începe dimineața devreme, când ești luat de la hotel cu puțin înainte de ora nouă. Fă-te confortabil pe măsură ce îți începi călătoria într-un microbuz cu aer condiționat spre un sat tradițional și o cooperativă de ulei.

Continuă spre zona de munte mergând cu cămila și admiră vederile superbe. După aceea, ghidul tău te conduce spre Valea Imlil, unde te poți odihni pe o terasă și să te bucuri de o ceașcă de ceai marocan și de o prăjitură. Ghidul îți prezintă câteva opțiuni pentru restul zilei, interesându-se ce distanță ești dispus să parcugi pe jos și dacă preferi să mergi cu mașina, la pas sau cu un măgar până la următoarea destinație.

Odată ce te-ai decis, îndreaptă-te spre satul Ait Souka, unde te așteaptă un prânz cu mâncare tradițională marocană. Experimentează o masă berberă tradițională, ce include salată, tagine, couscous și fructe. În sat, urmează-ți ghidul la locuința unei familii berbere, și află lucruri despre cultura și modul de viață local, înainte de a porni spre Moulay Brahim, din apropiere de Valea Asni. Ziua se încheie cu o călătorie plăcută înapoi la Marrakech. Tururile se termină la ore diferite, în funcție de opțiunea aleasă în Valea Imlil.

Notă: Pentru ca turul să aibă loc, este nevoie ca cel puțin două persoane să rezerve experiența.

Vezi și alte experiențe din Marrakech

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.