Acasa Experiențe de călătorie Vizitează fără să stai la coadă Vizitează Arcul de Triumf din Paris - mergi pe acoperiș și admiră orașul, fără să stai la coadă

Vizitează Arcul de Triumf din Paris - mergi pe acoperiș și admiră orașul, fără să stai la coadă

245 Reviews

Paris / Franta / Europa

Furnizor:

Viator

De la 12

Scurtă descriere:

Vino să vizitezi Arcul de Triumf din Place de l'Étoile. Sari peste coada de la intrare pentru a ajunge deasupra bulevardului Champs-Élysées și bucură-te de panoramele răpitoare ale Orașului Iubirii.

Repere:

  • Bucură-te de acces direct pe acoperișul impresionantului Arc de Triumf din Paris;
  • Admiră cele mai frumoase vederi panoramice ale Parisului;
  • Vezi mormântul soldatului necunoscut.

La ce să te aștepți:

Arcul de Triumf din Paris este o construcție neoclasică în stilul arcurilor triumfale antice romane. De la o înălțime de 50 de metri, priveliștile care se deschid de pe acoperișul monumentului merită tot efortul pentru a urca până aici. Vezi zecile de bulevarde ale Parisului care pornesc din apropierea arcului spre Orașul Luminilor. Parisul este unul dintre cele mai fascinante locuri din lume și, aici, te găsești chiar în centrul său.

 

Inspirat de mărețele arcuri ale Romei antice, Napoleon a comandat Arcul de Triumf la scurt timp după victoria de la Austerlitz. Din păcate, nu a trăit suficient pentru a-și vedea lucrarea terminată. Azi, la baza arcului, mormântul soldatului necunoscut aduce un omagiu celor 1,3 milioane de soldați francezi care s-au jertfit în Primul Război Mondial. Vezi flacăra veșnică, care se aprinde în fiecare seară la ora 18:30. Mai mult, și expoziția care explică importanța simbolică a acestui monument trebuie văzută neapărat.

 

Priveliștile din vârful Arcului de Triumf merită tot efortul urcării celor 284 de trepte. Dintr-o poziție privilegiată, survolează cu privirea întregul Paris. Spre deosebire de excursia obligatorie la Turnul Eiffel, intrarea în Arcul de Triumf din Paris este un efort pe care nu toți turiștii îl fac. În plus, cu biletul de acces cu care sari peste coada de la intrare, nu întâmpini nici o dificultate.

 

Atenție!

  • Acesta nu este un tur ghidat, ci doar un bilet de acces în Arcul de Triumf;
  • Liftul care urcă pe acoperiș este rezervat doar persoanelor cu dizabilități. Liftul urcă până la nivelul magazinelor, de unde urmează încă 50 de trepte până la acoperiș;
  • Ultimul acces în arc se face cu 45 de minute înainte de ora de închidere;
  • Persoanele sub 18 ani și rezidenții UE sub 26 de ani au acces liber, pe baza cărții de identitate;
  • Din motive de securitate, nu aveți voie să intrați cu bagaje mai mari de 40cmx40cmx20cm. NU există nici o cameră dedicată bagajelor la monument.

Vezi și alte experiențe din Paris

Vizitează fără să stai la coadă

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.