Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Descoperă farmecul aparte al deșertului într-un safari de 2 zile & experimentează o noapte într-o tabără nomadă

Descoperă farmecul aparte al deșertului într-un safari de 2 zile & experimentează o noapte într-o tabără nomadă

6 Reviews

Marrakech / Maroc

Durată: 48 ore

Furnizor:

Viator

De la 350

Scurtă descriere:

Descoperă pacea și liniștea vieții în deșert în cadrul unui safari privat, de două zile, din Marrakech. Vizitează locația UNESCO Ait Ben Haddou, dar și orașele Ouarzazate, Zagora și M’Hamid El Ghizlane. Dormi într-o tabără nomadă în deșert, treci prin sate berbere, vezi maiestuoșii Munți Atlas și soarele răsărind și apunând, călare pe o cămilă. Vizitează și Valea Draa, pentru a vedea cel mai lung râu din Maroc, dunele Erg Lihoudi și multe altele. Cazarea, prânzul și cina în jurul focului de tabără sunt incluse.

Repere:

  • Bucură-te de un safari privat, de două zile, în Maroc;
  • Călătorește din Marrakech către mai multe orașe învecinate;
  • Dormi într-o tabără nomadă în deșert;
  • Vezi soarele răsărind și apunând călare pe o cămilă;

Prânzul și cina sunt incluse.

La ce să te aștepți:

Prima zi: Marrakech - Ait Ben Haddou - Ouarzazate - Zagora - Mhamid – Dunele Erg Lihoudi.

Pleci din Marrakech la 7 dimineața și te îndrepți spre trecătoarea Tizi n’Tichka. Aflată la o altitudine de 2.260 metri, este cea mai înaltă trecătoare din Africa de Nord. Trecând prin frumoase sate berbere, descoperi culorile care cuprind Munții Atlas. Vezi Ait Ben Haddou, locul înscris în patrimoniul UNESCO, alături de un ghid, după care iei prânzul la un restaurant local. Continui spre Agdz și vezi superba Vale Draa. Iei o altă pauză în Zagora, înainte de a ajunge în satul M’Hamid, unde te așteaptă cămilele. O plimbare de o oră pe cămile te aduce la tabăra aflată între dunele Erg Lihoudi, la ora apusului. Bucură-te de tihna deșertului și ia cina în jurul focului.

Ziua a doua:  Erg Lihoudi Dunes - M’Hamid - Zagora - Ouarzazate - Marrakech

Trezește-te dis-de-dimineață pentru experiența unică a răsăritului peste dune. După micul dejun, iei cămila spre M’Hamid, unde poți face un duș la un hotel local. Ruta de întoarcere te duce înapoi la Zagora și Agdz, unde ai parte de o pauză de prânz și de o vizită ghidată (opțională) la studiourile de film din Ouarzazate. Ajungi înapoi în Marrakech în jurul orei 6 pm.

 

Vezi și alte experiențe din Marrakech

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.