Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Evadează din aglomeratele souk-uri din Marrakech & descoperă împrejurimile orașului într-un tur cu cămilele & atv-urile

Evadează din aglomeratele souk-uri din Marrakech & descoperă împrejurimile orașului într-un tur cu cămilele & atv-urile

56 Reviews

Marrakech / Maroc

Durată: 8 ore

Furnizor:

Viator

De la 95

Scurtă descriere:

Evadează din souk-urile agitate și descoperă frumusețea zonei rurale din Maroc, într-un tur din Marrakech, cu cămilele și cu ATV-urile. Explorează deșertul alături de un ghid de-a lungul plimbării de două ore pe cămile și admiră priveliștea terenului accidentat. Bucură-te de o ceașcă de ceai revigorantă alături de o familie de localnici și află cum se trăiește în afara orașului. După un prânz marocan tradițional, urcă-te pe un ATV puternic și mergi printre palmieri. Treci de ferme și sate berbere și apoi întoarce-te, confortabil, la Marrakech.

Repere:

  • O experiență de opt ore cu cămilele și ATV-urile într-un tur din Marrakech;
  • Bucură-te de o plimbare de 2 ore pe cămile prin deșert și ia un ceai cu o familie de localnici;
  • Vizitează un sat berber și savurează un prânz tradițional marocan cu tagine;
  • Explorează oazele cu palmieri și cărările din deșert pe un ATV;
  • Turul include transferul de la și spre hotelul tău din Marrakech.

La ce să te aștepți:

După ce ești preluat dis-de-dimineață de la locul tău de cazare din Marrakech, îți întâlnești ghidul și te îmbarci în vehicul pentru a-ți incepe turul din Marrakech. Apoi, lași în urmă orașul agitat și călătorești spre zona muntoasă de deșert din jurul urbei, unde viața e mult mai liniștită. Îți începi aventura cu o plimbare de două ore pe cămile, și te afunzi în deșert purtând un cheich tradițional înfășurat peste față, ca să te protejeze de vânt.

Te oprești într-un sat lângă o pădurice de palmieri ca să te bucuri de o ceașcă revigorantă de ceai marocan și de o gustare alături de o familie locală. În timpul vizitei, poți să vorbești cu gazdele tale și să afli lucruri interesante despre viața în afara orașului. După un prânz tradițional cu tagine, îți pui casca și ochelarii și te urci pe un ATV, pentru două ore de plimbare cu adrenalina la maximum pe cărările pline de nisip.

Călătorești de-a lungul satelor și fermelor berbere alături de ghidul tău și te delectezi cu priveliști panoramice ale terenului stâncos. Când se face vremea să te întorci la Marrakech, te îmbarci iar în vehiculul care te-a adus aici și care te poartă până la locul de cazare din oraș, unde turul se încheie. Atenție: este nevoie de cel puțin două persoane înscrise pentru ca experiența să aibă loc.

Vezi și alte experiențe din Marrakech

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.