Acasa Experiențe de călătorie Viața de noapte Urmărește un spectacol tradițional marocan & dansuri din buric în timp ce savurezi delicioasele preparate tradiționale

Urmărește un spectacol tradițional marocan & dansuri din buric în timp ce savurezi delicioasele preparate tradiționale

103 Reviews

Marrakech / Maroc

Durată: 4 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 48

Scurtă descriere:

Bucură-te de culoare și de distracție la un spectacol de folclor marocan și o masă delicioasă, la Fantasia Moroccan Dinner & Cultural Show. Călătorește către o oază pitorească cu palmieri și așază-te confortabil într-un cort berber plin de perne, pentru a savura o cină marocană suculentă, în timp ce ești distrat de cântăreți, muzicieni și dansatori din buric. După cină, ia-ți locul într-o arenă de nisip pentru a admira spectacolul călăreților tribali, al înghițitorilor de flăcări, acrobaților și dansatorilor, totul culminând cu o reprezentație cu un covor zburător.

Repere:

  • Cină fantezistă și show cultural în Marrakech;
  • Privește un spectaculos show marocan ce include și dansuri din buric;
  • Bucură-te de o cină tradițională, așezat pe perne;
  • Transferul de la și spre hotel este inclus.

La ce să te aștepți:

Începe-ți experiența cu transferul de la hotelul tău din Marrakech sau de undeva din centrul orașului. Apoi, călătorește spre locul unde are loc spectacolul Fantasia, o oază cu palmieri, corturi în stil berber și o arenă de nisip. Mergi în cort și așază-te confortabil pe pernele de pe podea. Apoi, savurează un adevărat banchet cu preparate marocane, precum miel, couscous și ceai de mentă, acompaniate de muzică berberă și dansuri din buric.

După aceasta, ia-ți locul în arena în aer liber și bucură-te de spectacolul folcloric, cu călăreți, dansatori, magicieni. Vezi o demonstrație de măiestrie pe cai, cu călăreți îmbrăcați în costume istorice de luptă. Admiră viteză armăsarilor arabi în timp ce călăreții performează scene de bătălie și cascadorii incredibile și își descarcă armele în aer. Apoi, privește o mulțime de performeri, printre care înghițitorii talentați de flăcări, acrobați și magicieni. Ține-ți camera la îndemână pentru marele final – când doi performeri urcă pe un covor magic. După ce spectacolul s-a terminat, ești condus înapoi la locul de pornire.

Meniu sample: Salată proaspătă, Mechoui (miel fript), couscous cu șapte legume, fructe de sezon, patiserie marocană, ceai de mentă.

Vezi și alte experiențe din Marrakech

Viața de noapte

Turiștii obișnuiți au tendința de a-și epuiza resursele de energie în activitățile de zi, atunci când merg în vacanță, încercând să vadă totul și să afle totul despre destinația în care se află. Dar dacă te numeri printre cei care vor să experimenteze dincolo de clasicele activități cotidiene și care găsesc entuziasm în ideea unei petreceri de noapte care ține până în zori (mai ales dacă te afli într-un travel mood activ sau într-un travel mood de evadare), alege acele experiențe care îți arată viața de noapte a orașului. Noaptea, ai parte de un cu totul alt loc, cu o atmosferă diferită, chiar cu oameni diferiți. Petrece și nu uita că aceasta este o modalitate excelentă de a evada din cotidian.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.