Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Descoperă istoria templierilor vizitând castele și mănăstiri ale celebrilor cavaleri-călugări

Descoperă istoria templierilor vizitând castele și mănăstiri ale celebrilor cavaleri-călugări

42 Reviews

Lisabona / Portugalia

Durată: 8 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 80

Scurtă descriere:

Călătorește spre satele Constância și Tomar, pentru a descoperi istoria cavalerilor templieri, ordinul sfânt al călugărilor luptători. Peterece o zi vizitând castele și mănăstiri, pentru a descoperi cum au trăit acești călugări războinici.

Repere:

  • Descoperă istoria cavalerilor templieri;
  • Viztează satele portugheze Constância și Tomar;
  • Explorează castelul Almourol;
  • Bucură-te de un produs de patiserie local tipic;
  • Vezi frumoasa mănăstire a Ordinului lui Hristos.

La ce să te aștepți:

Petrece o zi în satele portugheze Constância și Tomar, ca să descoperi istoria cavalerilor templieri. Călătoria ta începe din Lisabona.

Tomar a fost capitala templieră a Portugaliei și Spaniei și una dintre cele mai importante din lumea medievală. Principalul monument al orașului este mănăstirea Tomar, inclusă în patrimoniul mondial UNESCO.

La mică distanță de Tomar se află castelul Almourol. Acest monument emblematic a fost cândva condus de cavalerii templieri. Castelul Almourol și orașul Tomar sunt exemplele perfecte ca să înțelegi mistica templierilor, bărbați care erau în același timp cavaleri războinici și călugări, care trăiau sub o disciplină militară rigidă și, în același timp, cu o mare rigoare în viața spirituală.

La finalul turului, ești transportat înapoi la hotelul tău din Lisabona.

Vezi și alte experiențe din Lisabona

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.