Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Vizitează Sesimbra, ia prânzul pe plajă, traversează podul Vasco da Gama & admiră priveliștile parcului natural Arrabida

Vizitează Sesimbra, ia prânzul pe plajă, traversează podul Vasco da Gama & admiră priveliștile parcului natural Arrabida

2 Reviews

Lisabona / Portugalia

Durată: 8 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 100

Scurtă descriere:

Fii un localnic în Sesimbra și bucură-te de prânz pe o plajă sălbatică răpitoare. Pe drumul spre Setúbal, traversează cel mai lung pod din Europa – podul Vasco da Gama. Vizitează faimoasa piață din Setúbal și vezi priveliștile frumoase ale Parcului Natural Arrábida.

Repere:

  • Traversează cel mai lung pod din Europa, podul Vasco da Gama;
  • Vizitează piața locală din Setúbal, unde localnicii vând pește proaspăt, pescuit pe coastă;
  • Călătorește prin Parcului Natural Arrábida, pentru a vedea priveliști minunate;
  • Oprește-te la o plajă sălbatică, pentru un prânz bogat;
  • Plimbă-te pe străzile unui mic oraș pescăresc;
  • Gustă produsele de patiserie locale din Sesimbra.

La ce să te aștepți:

Începe-ți ziua traversând cel mai lung pod din Europa, podul Vasco da Gama, lung de 17 kilometri, ce leagă Lisabona de partea de sud a râului Tagus. Oprește-te în Setúbal pentru o plimbare și vizitează piața locală, unde localnicii își vând produsele, pește și legume. Această piață a fost considerată una dintre cele mai faimoase piețe de pește din lume de către USA Today.

Călătorește prin Parcului Natural Arrábida. Datorită poziționării sale privilegiate, lângă mare, și biodiversității sale impresionante, muntele Arrábida este considerat ca unul dintre cele mai frumoase lanțuri muntoase din Portugalia. Cu aspectul său mediteraneean, din punct de vedere al climei și vegetației, Arrábida este candidatul perfect pentru a primi statutul de sit al patrimoniului mondial. Oprește-te pentru un prânz bogat pe una dintre plajele străjuite de parc. Marea calmă și apele cristaline fac din această zonă unul dintre cele mai frumoase locuri unde să înoți. În zilele mai călduroase, fă o baie răcoritoare, înainte de a părăsi Arrábida.

În drum spre Sesimbra, un mic oraș pescăresc, vizitează castelul maur din vârful unui deal, unde te poți bucura de o vedere mai bună asupra Sesimbrei. Înainte de sfârșitul turului, plimbă-te pe străzile pietruite din Sesimbra și află despre istoria sa și despre multe altele. Savurează produse de patiserie tipice, produse și vândute doar în Sesimbra, înainte de a te întoarce la Lisabona.

Vezi și alte experiențe din Lisabona

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.