Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Află secretele gastronomiei portugheze sub îndrumarea unui chef expert și savurează masa preparată de tine

Află secretele gastronomiei portugheze sub îndrumarea unui chef expert și savurează masa preparată de tine

10 Reviews

Lisabona / Portugalia

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 70

Scurtă descriere:

În timpul acestei experiențe de gătit de patru ore în Lisabona, învață să prepari mâncare portugheză sub îndrumarea unui chef expert. În loc să mănânci doar specialități culinare clasice, stăpânește tehnicile de bază, prepară ingredientele, degustă vin și ulei de măsline și află despre istoria gastronomiei portugheze. Bucură-te de satisfacția de a savura la masă cele trei feluri de mâncare pe care le-ai pregătit, în timp ce stai de vorbă cu ceilalți iubitori de mâncare. Preparatele gătite nu sunt vegetariene.

Repere:

  • Experiență de gătit de patru ore în Lisabona;
  • Sub îndrumarea unui chef expert, stăpânește tehnicile și prepară ingredientele;
  • Află despre tradițiile culinare portugheze;
  • Savurează o masă cu trei feluri de mâncare și discută cu ceilalți iubitori de mâncare;
  • Experiență nepotrivită pentru vegetarieni;
  • Vinul, băuturile răcoritoare și cafeaua sunt incluse;
  • Grup mic, de 15 persoane sau mai puține.

La ce să te aștepți:

Vino pe cont propriu la școala de gătit, aflată pe Rua Cidade de Liverpool, în Lisabona, și întâlnește-ți grupul și chef-ul profesionist. Spală-te pe mâini, pune-ți șorțul și află ce se află în meniu.

 

În timpul acestei experiențe practice de patru ore, prepari o masă cu trei feluri de mâncare, ce include pește, carne și desert. Sub îndrumarea chef-ului, învață tehnicile de bază și prepară ingredientele ce fac parte din gastronomia portugheză. Degustă mostre premium de ulei de măsline și de vin și află despre tradiția culinară portugheză în timp ce gătești.

                                      

Când cele trei feluri de mâncare sunt gata, ia loc la masă, alături de ceilalți participanți, și bucură-te de fructele muncii tale. Bucură-te de satisfacția de a mânca specialitățile preparate de tine și pleacă de la curs cu o nouă inspirație de a găti.

 

Vezi și alte experiențe din Lisabona

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.