Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Trăiește o experiență culinară desăvârșită în Buenos Aires: cină, degustări de vin, cocktailuri, mate...

Trăiește o experiență culinară desăvârșită în Buenos Aires: cină, degustări de vin, cocktailuri, mate...

146 Reviews

Buenos Aires / Argentina

Durată: 3 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 86

Scurtă descriere:

Alătură-te unei călătorii delicioase în lumea atracțiilor culinare ale Argentinei, în timpul celei mai distractive și interactive experiențe de a lua masa din Buenos Aires. Adaugă intensitate serii tale și alege, pentru început, o lecție de preparare a cocktailurilor pe bază de vin. Apoi învață să împăturești empanadas folosind diferite tehnici repulga. În timpul cinei, bucură-te de patru vinuri de tip boutique, ce se îmbină perfect cu mâncăruri din toate cele patru colțuri ale Argentinei, și încununează-ți experiența cu ceea ce mulți spun că este cea mai bună friptură din țară. Ultimul pas: învață cum să prepari cea mai populară băutură din Argentina, mate, împreună cu cele mai populare dulciuri, alfajores.

Repere:

  • Cina este inclusă;
  • Grup mic, ce asigură servicii personalizate.

La ce să te aștepți:

Această experiență unică și interactivă de a lua masa începe cu un cocktail pe bază de vin Malbec, la sosire, și cu întâlnirea cu ceilalți călători iubitori de mâncare, cu care faci cunoștință și alături de care stai la masa de 14 persoane. Apoi, este timpul să-ți pui șorțul și boneta de bucătar. Acest lucru nu are nimic de a face cu gătitul, dar este un mod de a sparge gheața. Și o ocazie de a face poze frumoase.

Noaptea este gândită pentru a-ți purta pofta într-o călătorie în jurul întregii țări, cu mâncăruri pe care poate că te aștepți să le încerci când vii în Argentina și cu câteva surprize de care cu siguranță nu te așteptai să te bucuri. Fiecare produs folosit este de cea mai bună calitate posibilă, fiind combinat cu vinuri de tip boutique care dau savoare gusturilor. Toate rețetele preparatelor din această experiență sunt disponibile invitaților după cină, așa că poți recrea magia la tine acasă. În afară de dorința de a evidenția tot cei mai bun din gastronomia argentiniană, noaptea este gândită pentru călătorii care întâlnesc alți călători și se bucură de o petrecere adevărată, fără alt scop, doar ca să se simtă bine în compania celuilalt, să împărtășească povești de călătorie, să mănânce și să se bucure de cea mai bună mâncare și cel mai bun vin din țară.

Opțiunea de preparare a cocktailurilor:

Mai întâi, îți testezi simțurile în „camera aromelor“, unde încerci să identifici 20 dintre cele mai obișnuite buchete ale vinurilor din Argentina. Apoi, înveți cum să faci, să amesteci și să creezi cocktailuri pe bază de vinuri roșii, albe și rose și te bucuri de tapas, perfect combinate cu fiecare dintre ele. În cele din urmă, alege cocktailul care îți place cel mai mult și fă-l în versiune mare, de la zero, pentru a-l lua cu tine la cină.

Toate rețetele sunt disponibile pentru a fi luate acasă la finalul cinei, așa că-ți poți uimi prietenii și familia când te întorci acasă.

Vezi și alte experiențe din Buenos Aires

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.