Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Descoperă modul de viață tradițional argentinian într-o excursie din Buenos Aires la Estancia Santa Susana, o fermă gaucho

Descoperă modul de viață tradițional argentinian într-o excursie din Buenos Aires la Estancia Santa Susana, o fermă gaucho

251 Reviews

Buenos Aires / Argentina

Durată: 8 ore

Furnizor:

Viator

De la 155

Scurtă descriere:

Scapă de străzile aglomerate din Buenos Aires cu o zi întreagă de fiesta la Estancia Santa Susana, o fermă gaucho. Descoperă modul de viață tradițional din regiunea rurală argentiniană cu o sesiune de călărie, un tur al fermei și cu un show impresionant oferit de eleganții călăreți gaucho. Savurează o gamă de cărnuri făcute la grătar, alături de garnituri, la o parrilada tradițională, și urmărește un spectacol de cântece și dansuri populare.

Repere:

  • Excursie de o zi din Buenos Aires la Estancia Santa Susana, o fermă din Los Cardeles;
  • Călărește sau mergi într-o plimbare cu trăsura;
  • Bucură-te de un delicios grătar argentinian, alături de vin;
  • Urmărește un spectacol de tango și de muzică populară și vezi călăreții gaucho executând aruncări de arme;
  • Distrează-te în timp ce gauchos își etalează tehnicile de călărie.

La ce să te aștepți:

Obiceiurile tradiționale ale vieții argentiniene de la fermă încă se păstrează la câteva estancias din apropiere de Buenos Aires. Ziua ta petrecută la țară începe cu preluarea, de dimineață, de la hotelul tău din oraș, cu un microbuz cu aer condiționat și cu o călătorie superbă prin pampas.

După ce ajungi la Estancia Santa Susana, ești întâmpinat cu empanadas calde (produse tradiționale de brutărie sau patiserie, cu umplutură) și cu vin. Fă un tur al fermei, al capelei și muzeului, în timp ce asculți povești despre istoricul ranch.

Întâlnește prietenoșii gauchos – călăreți talentați asemănători cu cowboy-i din vestul american. Urcă-te pe un cal de la grajdurile fermei sau într-o trăsură trasă de cai pentru o plimbare în împrejurimi.

Când te întorci la fermă, așază-te la o masă rustică pentru o delicioasă parrillada (grătar argentinian), formată din diferite tipuri de carne la grătar și din cârnați, alături de salate și vinuri regionale. Încununează-ți experiența culinară cu un pastelito dulce (produs de patiserie) și cu o ceașcă de mate – o băutură argentiniană îndrăgită, făcută din frunze de mate.

În timp ce iei masa, bucură-te de un spectacol de muzică și dansuri folclorice tradiționale, precum și de un show boleadoras, în care călăreții gauchos execută tehnici impresionante de aruncare a armelor. Ieși pe pășune, unde gauchos continuă să-și etaleze abilitățile prin trucuri de călărie îndrăznețe, mânarea animalelor și cursa inelului, cunoscută drept La Sortija.

După această zi plină de activități de fermă, relaxează-te în timpul călătoriei de întoarcere la Buenos Aires, unde ești lăsat într-o locație centrală.

Vezi și alte experiențe din Buenos Aires

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.