Acasa Experiențe de călătorie Vizitează fără să stai la coadă Explorează muzeele Vaticanului, Capela Sixtină și Bazilica Sfântului Petru, cu un bilet cu acces prioritar

Explorează muzeele Vaticanului, Capela Sixtină și Bazilica Sfântului Petru, cu un bilet cu acces prioritar

3 Reviews

Roma / Italia

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

De la 60

Scurtă descriere:

Achiziționează un bilet care îți oferă acces prioritar la Vatican și descoperă unele dintre cele mai frumoase atracții din lume în acest tur fantastic, cu ghid local, de trei ore. Explorează muzeele Vaticanului, superba Capelă Sixtină și dramatica Bazilică a Sfântului Petru.

Repere:

  • Beneficiază de bilete cu acces prioritar la Vatican și Capela Sixtină, unele dintre atracțiile de top ale Vaticanului, în acest tur ghidat;
  • Admiră frumoasele muzee ale Vaticanului, capela Sixtină și Bazilica Sfântului Petru;
  • Admiră operele de artă ale vechilor maeștri, ca Michelangelo și Rafael;
  • Explorează Muzeul Pio Clementino, Curtea Belvedere și multe altele.

La ce să te aștepți:

Mergi, cu un bilet cu acces prioritar, într-unul dintre cele mai sfinte locuri ale creștinătății și beneficiază de toate informațiile pe care ți le poate oferi un ghid specializat, în acest tur, la pas, al muzeelor din Vatican.

Acest tur excepțional include, printre alte galerii de pe coridoarele Vaticanului, un tur la Curtea de Pini, Curtea Belvedere, Galeria Hărților, Galeria Candelabrelor, camerele Muzeului Pio Clementino, Galeria Tapiseriilor, Camerele lui Rafael (doar în tururile ce au loc dimineața devreme) și o vizită la Capela Sixtină.

Orașul Vatican este unul dintre cele mai frumoase și mai interesante locuri din lume; ghidul tău expert te poartă la unele dintre atracțiile majore, precum și la obiective mai puțin cunoscute. Ai parte de o bază largă pentru a înțelege istoria remarcabilă, arhitectura și politica Vaticanului.

Turul la pas merge dincolo de aurul, pompa și prestanța locului, dezvăluind o istorie plină de povești interesante. Cunoaște totul pe măsură ce descoperi fundamentele, puterea dominatoare, politica murdară și frumusețea diafană a acestor remarcabile creații renascentiste. Te așteaptă o lume plină de descoperiri, fără a pierde timpul la cozi, cu aceste bilete la Vatican.

 

Vezi și alte experiențe din Roma

Vizitează fără să stai la coadă

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.