Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Admiră balenele și delfinii în habitatul lor natural, într-o croazieră în grup restrâns, cu catamaranul

Admiră balenele și delfinii în habitatul lor natural, într-o croazieră în grup restrâns, cu catamaranul

636 Reviews

Tenerife / Spania

Durată: 3 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 74

Scurtă descriere:

Ridică pânzele și experimentează uimitoarea viață marină din jurul zonei de sud a insulei Tenerife într-o croazieră de trei ore cu un iaht de lux. Bucură-te de navigarea pe ape cristaline împreună cu un grup mic de oameni, pentru a vedea țărmul, delfinii, balenele și țestoasele, în habitatul lor natural.

Repere:

  • Mergi într-o croazieră cu un iaht de lux și vezi balenele și delfinii în habitatul lor natural;
  • Uită-te după delfinii și balenele care și-au găsit casa în aceste ape;
  • Bucură-te de un tur personalizat, cu nu mai mult de 11 alți pasageri;
  • Fă snorkeling cu țestoasele în golful superb;
  • Bucură-te de gustările și băuturile care te așteaptă la bord;
  • Transfer dus-întors gratuit, de la hotelurile din sudul insulei Tenerife.

La ce să te aștepți:

Lasă vântul să te învăluie în timp ce străbați apele limpezi de azur din zona de sud din Tenerife, în Insulele Canare, în această croazieră de trei ore. Împreună cu maximum nouă colegi de croazieră, te bucuri de spațiu suficient la bordul iahtului de lux, pentru a vedea frumusețea naturii, de-a lungul coastei și din apă.

 

Zona din jurul Insulelor Canare a fost propusă pentru a fi inclusă în patrimoniul mondial UNESCO, și chiar și fără recunoaștere oficială, descoperi în curând de ce această parte de lume este atât de îndrăgită. Uită-te după delfinii și balenele-pilot care se joacă la vederea ambarcațiunii tale, și caută din priviri păsările de deasupra. Aceasta este natura în cea mai bună formă a sa, și căpitanul îți arată cu siguranță cele mai populate zone cu delfini și balene, de-a lungul traseului. Dacă nu ai avut niciodată șansa să te bucuri de aporape de aceste creaturi magnifice, atunci aceasta este o experiență pe care nu o vei uita niciodată.

 

După ce navighezi în larg, coboară ancora într-un golf superb, unde poți înota alături de țestoase, sau te poți relaxa și savura gustările și băutura gratuite. Ascultă în timp ce căpitanul îți povestește despre zonă, și pune orice întrebare care îți vine în minte.

 

Vezi și alte experiențe din Tenerife

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.