Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Explorați cascadele, tunelurile și peșterile și admirați peste 500 de animale din Jungle Park, Tenerife

Explorați cascadele, tunelurile și peșterile și admirați peste 500 de animale din Jungle Park, Tenerife

7 Reviews

Tenerife / Spania

Durată: 24 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 32

Scurtă descriere:

Petreceți o zi plăcută într-o junglă europeană unică. Acest parc cu animale este casă pentru mai mult de 100 de specii diferite și prezintă trei spectacole senzaționale. Animale, natură și multă distracție pentru fiecare mebru al familiei vă așteaptă la Jungle Park Tenerife.

Repere:

  • Vedeți peste 500 de animale într-un cadru de junglă;
  • Bucurați-vă de o zi de distracție și educativă perfectă pentru întreaga familie;
  • Explorați tunelurile, podurile suspendate, cascadele, lagunele și peșterile.

La ce să te aștepți:

Rezervați biletele de acces pentru o zi la Tenerife Jungle Park, pentru a vedea animale de pe toate continentele și o floră cu adevărat spectaculoasă.

Considerată ca fiind cea mai mare pădure din Europa, această junglă luxuriantă este atât de deasă încât sunt momente în care nici măcar nu puteți vedea soarele din cauza vegetației. Cascade, peșteri, lacuri, poduri și o mare varietate de floră și faună, toate pot fi descoperite în acest cadru natural.

Printre cele mai populare animale din parc sunt leii albi și tigrii, urangutanii și gibonii, urșii panda roșii, pinguinii și o mare varietate de păsări exotice.

Nu ratați demonstrația unică de zbor liber, în mare viteză, a vulturilor și șoimilor, în scenarii variate de vânătoare simulată – de pe locurile arenei în aer liber a parcului.

De asemenea, puteți să mergeți de-a lungul unei secțiuni de 300 de metri, formată din drumuri de frânghie, poduri, pasaje și tuneluri. Experimentați senzațiile tari ale unei întreceri pe tobogan, pe un tobogan de una sau două persoane.

Vezi și alte experiențe din Tenerife

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.