Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Navighează pe Rio de la Plata și în delta râului Tigre & descoperă orașul San Isidro, într-un tur din Buenos Aires

Navighează pe Rio de la Plata și în delta râului Tigre & descoperă orașul San Isidro, într-un tur din Buenos Aires

37 Reviews

Buenos Aires / Argentina

Durată: 5 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 94

Scurtă descriere:

Acest tur este recomandat în special celor care iubesc natura. Este o experiență unică, datorită serviciilor și particularităților pe care le oferă. Combină navigarea pe Rio de la Plata cu cea în frumoasa deltă a râului Tigre, într-o barcă premium (o oră și jumătate). Prima porțiune acoperă nordul orașului Buenos Aires, iar după ce ajungi la râul Tigre și iei o mică gustare, cunoști orașul vechi din San Isidro, înainte de a te întoarce la hotel.

Repere:

  • Tur cuprinzător, cu autobuzul/autocarul;
  • Bucură-te de o zi departe de agitația orașului;
  • Vezi de aproape flora și fauna sălbatice în mediul lor natural;
  • Alegere ideală pentru familii;
  • Preluare de la un punct de întâlnire localizat central.

La ce să te aștepți:

Acest tur la Tigre este unic pe piață, datorită particularităților și serviciilor pe care le oferă, cum ar fi călătoria din Buenos Aires în deltă într-o ambarcațiune cu motor de primă clasă.

La începutul turului, te îndrepți spre portul orașului, pentru a urca la bordul ambarcațiunii premium care te duce în delta râului Tigre. În timpul excursiei de o oră și jumătate ai posibilitatea să admiri orașul Buenos Aires de pe Rio de la Plata, zonele sale nordice și canalele din deltă, bucurându-te de răcoritoare, la bord.

După această călătorie, ești luat cu un microbuz pentru a vizita Paseo Victorica, cel mai important cartier de pe Tigre și din Puerto de Frutos. Curând te regăsești în San Isidro, unde vizitezi, la pas, centrul istoric al orașului și catedrala, savurând o gustare, după care vezi, în cele din urmă, părțile de nord ale orașului și reședința prezidențială din Olivos, înainte de a te întoarce în Buenos Aires.

Vezi și alte experiențe din Buenos Aires

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.