Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Vizitează, într-o excursie de o zi, insula Mont Saint-Michel, monument UNESCO & află detalii despre acest loc unic

Vizitează, într-o excursie de o zi, insula Mont Saint-Michel, monument UNESCO & află detalii despre acest loc unic

865 Reviews

Paris / Franta / Europa

Durată: 14 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 169

Scurtă descriere:

Călătorește din Paris spre Mont Saint-Michel într-o excursie de o zi care include transportul, masa de prânz și un ghid. Într-un tur la pas în satul de pe insulă, inclus în patrimoniul mondial UNESCO, vizitezi abația benedictină din vârful dealului și afli despre istoria ei medievală. De asemenea, ai timp liber la dispoziție pentru o plimbare în sat pe cont propriu, pentru a explora magazinele și a admira priveliștile golfului înainte de întoarcerea în Paris.

Repere:

  • Tur de o zi la Mont Saint-Michel din Paris;
  • Te bucuri de o călătorie pitorească prin Normandia, spre una dintre cele mai iconice atracții ale Franței;
  • Afli informații despre istoria faimoasei abații;
  • Ai timp liber pentru a explora străduțele lăturalnice ale satului de pe insula Mont Saint-Michel.
  • Prânzul și transportul cu autocarul sunt incluse.

La ce să te aștepți:

Excursia ta de o zi începe cu plecarea cu autocarul dintr-o zona centrală a Parisului, dimineața devreme, și continuă cu o călătorie de aproximativ trei ore și jumătate pe coasta Normandiei. Din momentul în care ajungi în micul sat inclus în patrimoniul mondial UNESCO, faimos pentru poziționarea sa pe o mică insulă stâncoasă, te oprești la masă. Apoi îți urmezi ghidul într-un tur la pas, urcând cărările înguste spre vârful satului. Află informații despre istoria insulei Mont Saint-Michel, un loc de pelerinaj în Evul Mediu, și despre faimoasa abație, care, potrivit legendei, a fost ridicată în secolul VIII, când episcopul de Avranches a avut o viziune cu Arhanghelul Mihail. Ajuns la mănăstire cu ghidul tău, admiră galeriile de coloane, meterezele și privește la marea de jos, devenind conștient de valurile extreme care înconjoară insula. După ce termini turul, ești liber să honărești pe străzile satului, pentru a explora mai mult. Poți cumpăra cadouri și suveniruri, să vizitezi un muzeu sau doar să admiri priveliștile oceanului Atlantic. Timpul total petrecut la Mont Saint-Michel este de aproximativ patru ore. Apoi te întorci cu autocarul în Paris, unde excursia ta de o zi ia sfârșit.

Vezi și alte experiențe din Paris

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.