Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Insula Chrissi - mergi într-o excursie de o zi din Creta & înoată în ape superbe & admiră peisaje & relaxează-te la plajă

Insula Chrissi - mergi într-o excursie de o zi din Creta & înoată în ape superbe & admiră peisaje & relaxează-te la plajă

11 Reviews

Creta / Grecia

Durată: 12 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 74

Scurtă descriere:

Navighează peste Marea Libiei în această excursie de o zi din Creta spre insula Chrissi. Din Heraklion sau Agios Nikolaos ești transferat la Ierapetra, pentru a merge spre cele mai sudice insule mediteraneene ale Europei. Petrece-ți ziua pe plaje paradiziace sau urmează cărările, într-o plimbare spre pădurile de cedri.

Repere:

  • Petrece-ți ziua pe izolata insulă Chrissi;
  • Lenevește pe barcă în timp ce traversezi Marea Libiei;
  • Fă o plimbare într-una dintre cele mai mari păduri de cedri libanezi din Europa;
  • Vizitează biserica ortodoxă Sf. Nicolae;
  • Înoată și fă snorkeling în apele de turcoaz.

 

La ce să te aștepți:

Aventurează-te pe mare pentru a-ți petrece ziua pe insula izolată Chrisii, din largul coastei de sud a Cretei.

După ce ești preluat de la hotelul tău din Creta, ești transferat la Ierapetra, pentru o croazieră relaxantă de 45 de minute spre Chrissi. Bucură-te de frumusețea naturală care te înconjoară. Stai la soare pe puntea vasului, în timp ce navighezi de-a lungul coastei Cretei. Pe măsură ce te apropii de Chrissi, admiră frumusețea țărmurilor sale și fă câteva poze cu insula, de pe apă.

Cum ajungi, fă plajă pe lungile fâșii de nisip sau înoată în apele de turcoaz. Altfel, fă o plimbare prin pădurea de cedri. Chrissi este o rezervație naturală protejată și oferă un peisaj spectaculos. Urmează o cărare prin cea mai mare pădure naturală de cedri libanezi din Europa. Ajungi la o plajă cu nisip alb de corali, cochilii violet și fosile. Petrece ceva timp în pădure, înoată în apele cristaline sau doar bucură-te de aerul proaspăt.

Fie că vrei să te relaxezi la plajă, fie că aduci cu tine și un echipament de snorkeling, pentru o scufundare memorabilă sub valuri, sau vizitezi biserica ortodoxă Sf. Nicolae, poți trăi o zi plină de aventuri înainte de a te întoarce din această frumoasă excursie de o zi din Creta.

Vezi și alte experiențe din Creta

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.