Acasa Experiențe de călătorie Viața de noapte Distrează-te în două baruri cool și într-un club de noapte la modă în Paris, în compania unui localnic

Distrează-te în două baruri cool și într-un club de noapte la modă în Paris, în compania unui localnic

42 Reviews

Paris / Franta / Europa

Durată: 4 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 18

Scurtă descriere:

Experimentează Parisul noaptea, ca un localnic, într-un tur de patru ore la unele dintre cele mai bune baruri și cluburi din oraș. De la o sticlă de vin roșu savurată pe un pod liniștit, până la barurile de cocktailuri clasice și cluburile underground vibrante, viața de noapte a Parisului reprezintă acel lucru care îi ocupă visurile.

Repere:

  • Mergi în trei baruri cool și într-un club de noapte în vogă;
  • Bucură-te de băuturi speciale de-a lungul nopții și de un shot gratuit în fiecare bar;
  • Descoperă un mix minunat de braserii franțuzești hip și de pub-uri alternative;
  • Pierde-te printre localnici și alți călători ca tine.

La ce să te aștepți:

De la o simplă sticlă de vin roșu savurată pe un pod romantic și până la barurile de cocktailuri și cluburile underground pe val, viața de noapte a Parisului a fost evocată într-o mulțime de cărți și filme. Intră într-o lume de poveste cu acest tur de patru ore la cele mai cool și mai căutate baruri din oraș. Dacă ai avea la dispoziție vreo două săptămâni, probabil că te-ai descurca de unul singur. Dar dacă te afli aici doar pentru câteva zile, ai nevoie de cineva pentru a-ți deschide calea. Iată de ce acest tur este preferat de călătorii care își doresc o noapte fabuloasă în oraș, cu un buget mic.

În această aventură ajungi la trei baruri, unde te bucuri de băuturi speciale și de intrare garantată. Trebuie doar să-l lași pe ghidul petrecerii să te conducă la cele mai bune localuri. Și totul se sfârșește la unul dintre cele mai în vogă cluburi de noapte din Paris, așa că îmbracă-te să impresionezi (fără pantaloni sau șlapi) și pregătește-te să dansezi toată noaptea!

Vezi și alte experiențe din Paris

Viața de noapte

Turiștii obișnuiți au tendința de a-și epuiza resursele de energie în activitățile de zi, atunci când merg în vacanță, încercând să vadă totul și să afle totul despre destinația în care se află. Dar dacă te numeri printre cei care vor să experimenteze dincolo de clasicele activități cotidiene și care găsesc entuziasm în ideea unei petreceri de noapte care ține până în zori (mai ales dacă te afli într-un travel mood activ sau într-un travel mood de evadare), alege acele experiențe care îți arată viața de noapte a orașului. Noaptea, ai parte de un cu totul alt loc, cu o atmosferă diferită, chiar cu oameni diferiți. Petrece și nu uita că aceasta este o modalitate excelentă de a evada din cotidian.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.