Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Distrați-vă o zi într-unul dintre cele mai mari parcuri de apă din Creta, Acqua Plus Water Park

Distrați-vă o zi într-unul dintre cele mai mari parcuri de apă din Creta, Acqua Plus Water Park

3 Reviews

Creta / Grecia

Durată: 8 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 45

Scurtă descriere:

Bucurați-vă de toboganele și de aventurile din Acqua Plus Water Park cu un bilet de intrare de o zi întreagă la cel mai mare waterpark din Creta. Descoperiți mai mult de 50 de atracții și de facilități, incluzând un hidrotub de 80 de metri, care este amuzant indiferent ce vârste aveți.

Repere:

  • Petreceți o zi într-unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din Creta;
  • Descoperiți peste 50 de atracții, tobogane și alte zone de interes;
  • Relaxați-vă pe un râu leneș sau într-o piscină de hidromasaj;
  • Alunecați pe un tobogan de 14 metri;
  • Înotați în piscina principală;
  • Petreceți o zi amuzantă cu întreaga familie.

La ce să te aștepți:

Petreceți o zi specială într-unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din Creta. Pre-rezervați un bilet de intrare la Acqua Plus Water Park, aflat la aproximativ 26 de kilometri de Heraklion, și bucurați-vă de 50 de tobogane diferite, jocuri și facilități unde personalul prietenos vă așteaptă și este gata să vă ajute.

Simțiți adrenalina parcurgând feluritele tobogane și atracții precum Aqua Slalom, Black Holes și Crazy River. Sau relaxați-vă plutind pe râul leneș. Vizitatorii de toate vârstele pot găsi ceva de făcut printre mulțimile de atracții, care fac din acest loc unul excelent pentru o zi de amuzament în familie.

Înotați în piscina principală sau alunecați pe hidrotubul de 80 de metri. Relaxați-vă la piscina de hidromasaj. Parcul are și o secțiune de grădină, unde puteți vedea florile cretane, palmieri și bougainvillea, alături de gălbenelele franțuzești și de multe alte specii.

Vezi și alte experiențe din Creta

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.