Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Vizitează vestigiile Romei antice de pe Dealul Palatin și de la Forumul Roman, într-un tur ghidat

Vizitează vestigiile Romei antice de pe Dealul Palatin și de la Forumul Roman, într-un tur ghidat

12 Reviews

Roma / Italia

Durată: 1 ore30 minute

Furnizor:

Get Your Guide

De la 31

Scurtă descriere:

Mergi alături de un ghid profesionist în acest tur de două ore pe Dealul Palatin și la Forumul Roman și află despre influența lor asupra istoriei arheologice a Romei.

Repere:

  • Sari peste cozile de la intrările la Forumul Roman și Dealul Palatin;
  • Descoperă originile, miturile și grandoarea Romei antice;
  • Bucură-te de vederile panoramice răpitoare cu ruinele antice;
  • Vizitează Templul lui Cezar, Arcul lui Titus, Casa Virginelor Vestale, Senatul și Bazilica lui Maxentius.

La ce să te aștepți:

După ce te întâlnești cu ghidul, îndreaptă-te spre intrarea de la Forumul Roman. Explorează Dealul Palatin, locul unei așezări vechi, din secolul al IX-lea e.n.

Admiră incredibilele fresce din Casa lui Augustus și stadionul sau hipodromul, o grădină scufundată eliptică de la Palatul lui Domitian. De aici, bucură-te de vederea impresionantă a stadionului roman Circus Maximus și a văii Forumului Roman. Află despre legenda lui Romulus și Remus, frații abandonați crescuți de o lupoaică, care s-au luptat unul împotriva altuia pentru putere și control.

Apoi vizitează Forumul Roman. Acesta este unul dintre cele mai importante situri arheologice din lume, cu unele dintre cele mai grăitoare ruine ale Romei antice, ce includ Templul lui Iulius Cezar, Arcul lui Titus, Casa Virginelor Vestale, Senatul și Bazilica lui Maxentius. Admiră Calea Sacră a Forumului Roman, drumul triumfal pe care mărșăluiau centurionii lui Cezar după ce se întorceau din multiplele lupte și cuceriri.

 

Vezi și alte experiențe din Roma

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.