Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Descoperă arhitectura frumoaselor insule Ciclade & explorează insula vulcanică Santorini

Descoperă arhitectura frumoaselor insule Ciclade & explorează insula vulcanică Santorini

6 Reviews

Creta / Grecia

Durată: 14 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 215

Scurtă descriere:

Bucură-te de o croazieră în marea cretană și descoperă insula vulcanică Santorini. Vizitează Fira și Oia, plimbă-te pe străzi mici, bucură-te de timp pe malul mării și adâncește-te în stilul de viață grecesc.

Repere:

  • Descoperă impresionanta arhitectură cicladică și geologia unică a insulei vulcanice Santorini;
  • Bucură-te de un tur relaxant cu barca peste marea cretană și admiră frumoasele case albe ce se întind de-a lungul marginii craterului;
  • Vizitează orașele Fira și Oia și admiră aceste așezări unice, cu priveliști senzaționale.

La ce să te aștepți:

Vizitează Santorini, insula ce se învecinează cu Creta, și bucură-te de o scurtă croazieră în doar o singură zi. După ce ești preluat de la hotelul tău, îndreaptă-te spre port și începe-ți turul cu barca, de patru ore, pe marea cretană.

 

La sosire, vezi casele albe din Fira, care se află la înălțime, deasupra marginii craterului, și decide unde vrei să petreci mai mult timp pe această insulă vulcanică. Plimbă-te prin micul oraș Fira sau vizitează pitorescul oraș Oia. Bucură-te de stilul lejer de viață grecesc și vizitează o tavernă sau două. Relaxează-te la plajă, bucură-te de o zi la mare și lasă-ți grijile deoparte.

 

 

Vezi și alte experiențe din Creta

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.