Acasa Experiențe de călătorie Activități de apă Relaxează-te într-o croazieră în apele golfului Mirabello (Agios Nikolaos) & vizitează Insula Pseira

Relaxează-te într-o croazieră în apele golfului Mirabello (Agios Nikolaos) & vizitează Insula Pseira

4 Reviews

Creta / Grecia

Durată: 5 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 116

Scurtă descriere:

Răsfață-te cu această croazieră exclusivistă prin uluitorul port Mirabello (Agios Nikolaos) și așteaptă cu nerăbdare experiențele unice de înot. Bucură-te de priveliștile superbe ale orașelor pitorești de coastă și descoperă Insula Pseira.

Repere:

  • Experimentează o croazieră exclusivistă prin superbul golf Mirabello și admiră așezările de coastă și plajele pitorești;
  • Vizitează idilica insulă Pseira și bucură-te de înot în apele golfului Mirabello;
  • Navighează printre golfulețele încântătoare și vizitează plaja Vouliasma.

 

La ce să te aștepți:

Incepi să navighezi din pitorescul golf Mirabello, te bucuri de priveliștile magnifice ale coastei cretane și admiri șarmul original al insulei.

Mai întâi, mergi către insula părăsită Pseira și bucură-te de o mică pauză de înot, care te energizează. Navighează în continuare spre sud-vest și ajungi, în cele din urmă, în golful Agriomantra. Poți ancora lângă coastă și să sari iar în apa răcoritoare.

Descoperă frumoasa plajă Vouliasma și municipalitatea Kalo Chorio, înainte de a te îmbarca iar, cu destinația portul Agios Nikolaos.

Vezi și alte experiențe din Creta

Activități de apă

Fie că e vorba de croaziere sau de scufundări, sunt unele destinații aflate pe apă către care călătorii migrează tocmai cuprinși de mirajul unor experiențe ce au legătură cu apa. În locurile în care aceasta te îmbie, pur și simplu, să vii, mai ales aflat într-un travel mood activ, alege dintre multele opțiuni care celebrează toate formele în care apa se găsește în natură.

Știi că vrei să plonjezi în cascade, să faci snorkeling într-o mare tropicală sau să navighezi pe cursul liniștit al unui fluviu ce străbate un oraș – am ales pentru tine activitățile care îți vor plăcea, în funcție de locul pe care îl explorezi.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.