Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Fă o croazieră în largul coastei Lisabonei, la apus, pe lângă principalele atracții ale orașului

Fă o croazieră în largul coastei Lisabonei, la apus, pe lângă principalele atracții ale orașului

404 Reviews

Lisabona / Portugalia

Durată: 2 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 36

Scurtă descriere:

Bucură-te de o croazieră în largul coastei Lisabonei, în timp ce soarele care apune creează o atmosferă romantică. Navighează timp de două ore pe lângă unele dintre atracțiile principale ale orașului, cu un pahar de spumant în mână. Relaxează-te și bucură-te de briza mării.

Repere:

  • Bucură-te de o croazieră romantică, la apus, în largul coastei Lisabonei;
  • Admiră, de pe apă, multe dintre atracțiile principale ale orașului;
  • Bucură-te de o băutură la bordul vasului.

La ce să te aștepți:

Turul tău de două ore, la apus, începe la gara Cais do Sodre, de unde ești transferat spre portul de agrement Alcantara.

 

Urcă la bordul ambarcațiunii de lux la Doca de Alcantara, de lângă Muzeul Orientului, și, în curând, pornești pe mare, trecând de Alfama, unde poți vedea castelul, Praça do Comercio, Mouraria, Cais do Sodré, Cristo Rei și podul Ponte 25 de Abril.

 

În plus față de ocazia de a vedea cele mai iconice atracții ale Lisabonei, îți este oferită o băutură, de care să te bucuri în timp ce admiri priveliștile.

 

În acest tur sunt primiți maximum 12 participanți la bordul vasului, iar pe iahtul lung fie de 13, fie de 15 metri, există spațiu suficient pentru toată lumea.

 

Dacă dorești, ești binevenit să cârmești ambarcațiunea. Chiar dacă nu ești experimentat, echipajul te ajută. Și fă câteva fotografii acestui oraș unic, drept suvenir.

Vezi și alte experiențe din Lisabona

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.